ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Ένα βήμα πιο ψηλά

• Ν. Πλιάτσικας: «Με σταθερά βήματα θα ανεβούμε τα σκαλοπάτια της επιτυχίας» • Τ. Παραφέστας: «Όποιος έχει την υπομονή να δουλεύει και να ξεπερνάει τις δύσκολες στιγμές θα είναι στις πρώτες θέσεις» • Ν. Αλεξούλης: «Με δουλειά, συνέπεια και πειθαρχία πιστεύω να ανταποκριθούμε στον ρόλο μας και να δικαιώσουμε αυτούς που μας επέλεξαν»

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2017 22:01

Η περσινή πολύ καλή πορεία της ομάδας, η οποία διεκδίκησε μέχρι τέλους τη συμμετοχή της στα πλέι οφ, σε συνδυασμό με τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν φέτος και την παρουσία δύο προπονητών εγνωσμένης αξίας, όπως του Τάκη Παραφέστα και του Νίκου Αλεξούλη καταδεικνύουν ότι ο Τύρναβος 2005 θα έχει ρόλο ρυθμιστή στη μάχη της κορυφής στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.


Άλλωστε αυτό είναι το μήνυμα των ανθρώπων του συλλόγου (διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας, ποδοσφαιριστών) που τονίζουν ότι ο στόχος για τη νέα σεζόν είναι η ομάδα να πετύχει κάτι περισσότερο από πέρσι.
«Ξεκινάμε πάλι όπως και την πρώτη χρονιά, παραμένοντας πιστοί στη φιλοσοφία μας. Με δικά μας κυρίως παιδιά, αλλά και με κάποιες προσθήκες που κρίθηκαν αναγκαίες να γίνουν, γιατί με το νέο προπονητικό δίδυμο Παραφέστα-Αλεξούλη οι στόχοι ανεβαίνουν. Με δεδομένη την περσινή πορεία πάμε για κάτι ακόμα πιο ψηλά. Με σταθερά βήματα θα ανεβούμε τα σκαλοπάτια της επιτυχίας» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του συλλόγου προσδιορίζοντας το στίγμα της νέας χρονιάς για την ομάδα, ενώ από την πλευρά του ο τεχνικός Τάκης Παραφέστας επισήμανε:
«Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν σταματάει. Συνεχίζει. Η φετινή χρονιά έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, υπό την έννοια ότι συνεχίζουμε μια δουλειά που έγινε πέρσι από τη διοίκηση και τους προπονητές. Τα πλάνα και η στρατηγική της ομάδας είναι να συνεχίσει προς αυτήν την κατεύθυνση και ο μόνος δρόμος για την επιτυχία είναι η δουλειά, το ομαδικό πνεύμα και η θέληση.
Υπάρχουν κάποιες ομάδες για τις οποίες ακούγεται ότι έχουν τον πρώτο λόγο στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά όλα αυτά θα φανούν μόλις ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Από κει και πέρα νομίζω ότι ο καθένας πορεύεται μόνος του στο πρωτάθλημα και όποιος έχει την υπομονή να δουλεύει και να ξεπερνάει τις δύσκολες στιγμές θα είναι στις πρώτες θέσεις. Θέλουμε τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής γιατί η προσπάθεια που κάνουμε είναι αξιόλογη».
Στο πλευρό του Τάκη Παραφέστα θα βρίσκεται φέτος ο Νίκος Αλεξούλης ο οποίος αναφερόμενος στη νέα αγωνιστική σεζόν υπογράμμισε:
«Είναι τιμή να δουλεύεις με τον Τάκη Παραφέστα, που έχει τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο και σε μία ομάδα που έχει ιστορία όπως ο Τύρναβος. Θέλουμε να συνεχίσουμε το έργο που ξεκίνησε πέρσι η διοίκηση στηριζόμενη κυρίως στα παιδιά της περιοχής και πάνω εκεί θα βαδίσουμε. Το έργο μας δεν είναι εύκολο, γιατί η κάθε χρονιά έχει τα προβλήματά της, αλλά με δουλειά, συνέπεια και πειθαρχία πιστεύω να ανταποκριθούμε στον ρόλο μας και να δικαιώσουμε αυτούς που μας επέλεξαν».

 

Το μήνυμα των παικτών

Για τους υψηλούς στόχους που θέτει ο Τύρναβος 2005 στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας μίλησαν οι παίκτες του συλλόγου. Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι εξ αυτών:

Βαγγέλης Τζιόλας:
«Μια καινούργια προσπάθεια ξεκινάει στον Τύρναβο με δύο καινούργιους προπονητές. Παράλληλα ήρθαν καινούργιοι παίκτες που θα μας βοηθήσουν ώστε η ομάδα να πάει πιο ψηλά από πέρσι».

Θόδωρος Γανός:
«Εύχομαι ενωμένοι δυνατοί, όλοι μαζί σαν μία γροθιά να κάνουμε μία καλή πορεία. Μας περιμένει ένα δύσκολο πρωτάθλημα, θα έλεγα αρκετά ανταγωνιστικό, γιατί όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν. Πέρσι ήταν μία δύσκολη χρονιά γιατί η ομάδα ξεκίνησε από το μηδέν, αλλά καταφέραμε μέσα από τη δουλειά που έγινε να κάνουμε κάτι καλό και να διεκδικήσουμε μέχρι τελευταία στιγμή την είσοδό μας στα πλέι οφ. Άρα φέτος με σκληρή δουλειά πάμε για το κάτι παραπάνω».
Δημήτρης Καρακάνος:
«Φέτος τα δεδομένα στην ομάδα αλλάζουν. Από τη στιγμή που ήρθαν δύο προπονητές με πολλές περγαμηνές και πολλά χρόνια στον χώρο, αυτομάτως εμείς οι παίκτες πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για μία καλύτερη πορεία. Σ’ αυτήν την προσπάθεια θέλουμε τον κόσμο να είναι κοντά μας».

Στέλιος Πατσιωτός:
«Συνεχίζουμε το έργο μας από πέρσι, θέλουμε να κάνουμε μία καλύτερη χρονιά και πιστεύω προς αυτήν την κατεύθυνση θα μας βοηθήσουν τα νέα παιδιά που ήρθαν. Οι στόχοι φέτος είναι πιο υψηλοί, η ομάδα απαρτίζεται από δικά της παιδιά και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχουμε».

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass