ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ:

Κάναμε λάθη, θα τα διορθώσουμε

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2017 22:00
Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Σάκης Θεοδοσιάδης με τον Πάρη Κωνσταντακόπουλο, προπονητή του Αήττητου Σπάτων και τον Γιόζεφ Βάντσικ προπονητή τερματοφυλάκων, πριν το φιλικό των δύο ομάδων Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Σάκης Θεοδοσιάδης με τον Πάρη Κωνσταντακόπουλο, προπονητή του Αήττητου Σπάτων και τον Γιόζεφ Βάντσικ προπονητή τερματοφυλάκων, πριν το φιλικό των δύο ομάδων

Με δύο διαφορετικά πρόσωπα παρουσιάσθηκε στο φιλικό με τον Αήττητο Σπάτων ο Απόλλων Λάρισας και όπως είπε ο προπονητής του Σάκης Θεοδοσιάδης στις δηλώσεις του, τον προβλημάτισε η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, ενώ στο δεύτερο οι παίκτες του αντέδρασαν και είχαν καλή παρουσία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καταρχήν θα πρέπει να τονίσω πως έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου.

Σίγουρα η κούραση αυτό το διάστημα είναι δεδομένη, αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν με προβλημάτισαν τα σοβαρά λάθη που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο και μας έφεραν σε δύσκολη θέση.

Αντίθετα, έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου όπου αντιδράσαμε όπως έπρεπε και μπήκαμε πάλι στο παιχνίδι.

Ευτυχώς που τα λάθη έγιναν τώρα και θα δουλέψουμε για να τα διορθώσουμε, αφού στόχος μας στο βασικό αυτό στάδιο της προετοιμασίας είναι η διαρκής βελτίωση μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, όπου θέλουμε να είμαστε έτοιμοι».

*Στο φιλικό Απόλλωνα-Αήττητου Σπάτων «κατάσκοπος» ήταν στο πρώτο ημίχρονο ο Ηλίας Κυριακίδης, πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, ο οποίος είναι συνεργάτης του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στην Παναχαϊκή, ομάδα την οποία θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο οι «κυανόλευκοι».

*Μεταξύ των λιγοστών φιλάθλων και ο Χρήστος Τριανταφύλλου, ο επί δεκαετίες φροντιστής της ΑΕΛ και ο οποίος απολαμβάνει τη δροσιά στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, καθώς η γυναίκα του είναι από το Καρπενήσι.

*Χθες το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής και επιθετικής τακτικής μεταξύ άλλων στις δύο προπονήσεις. Σήμερα οι προπονήσεις θα γίνουν πάλι στις 7 το πρωί και στις 5 το απόγευμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass