Ο ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

«Κοπέλι» ο Γιάννης Μάγγος

• «Πάντα μου άρεσαν τα δύσκολα» δήλωσε ο 36χρονος προπονητής

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2017 22:25

Από τη Θεσσαλία και τον κάμπο, ο Γιάννης Μάγγος θα βρεθεί στην Κρήτη και στο απέραντο γαλάζιο.


Πριν από λίγες ημέρες ο 36χρονος Καρδιτσιώτης τεχνικός δέχθηκε πρόταση από τον ΟΦ Ιεράπετρας και απάντησε θετικά, διότι συνάντησε ανθρώπους που συμβαδίζουν με τη φιλοσοφία του.
Ο ΟΦΙ θα αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, είναι μια ομάδα που έχει ακαδημίες και θα στηριχθεί κυρίως σε νεαρά παιδιά της περιοχής.
Την περασμένη σεζόν ο 36χρονος τεχνικός εργάστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας στη Football League. Στο παρελθόν διετέλεσε γυμναστής σε Βέροια, ΑΕΛ, Τρίκαλα, Εορδαϊκό, Τύρναβο 2005, ενώ δούλεψε στις ακαδημίες της ΑΕ Αμπελοκήπων, όπου αγωνίστηκε και στον Δωτιέα Αγιάς, στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
«Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση για εμένα, αλλά από μικρό μού αρέσουν τα δύσκολα και θεωρώ μεγάλη πρόκληση να δουλέψω σε μια ομάδα Γ’ Εθνικής που μέχρι τώρα με εντυπωσιάζει, με την οργάνωση και τη φιλοσοφία της» τόνισε στην «Ε» ο Καρδιτσιώτης προπονητής και συμπλήρωσε: «Από την πρώτη στιγμή με κέρδισαν οι άνθρωποι της διοίκησης με τις ξεκάθαρες απόψεις τους και τα πολύ καλά λόγια που είπαν για το πρόσωπό μου.
Δεν γνωρίζω αν επηρεάσθηκαν από την περυσινή χρονιά της παρουσίας μου στην Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά με εντυπωσίασαν με τον τρόπο προσέγγισης.
Θέλω να τους δικαιώσω διότι ανάμεσα σε πολλές επιλογές που είχαν προτίμησαν εμένα και αυτό με τιμά ιδιαίτερα».
-Από τον κάμπο στο Κρητικό πέλαγος. Μόνος του ο Μάγγος θα κολυμπήσει στα…βαθιά νερά;
«Ξέρω καλό κολύμπι (χαμογελώντας) και δεν φοβάμαι να κολυμπήσω στα βαθιά νερά. Και δεν θα είμαι μόνος μου, γιατί η οικογένειά μου και οι πραγματικοί φίλοι μου θα με στηρίξουν, είμαι βέβαιος γι’ αυτό. Σίγουρα θα μου λείψουν η Καρδίτσα, η Λάρισα, ο Τύρναβος και η Φαλάνη, όμως και οι Κρητικοί φημίζονται για την ντομπροσύνη και τη φιλοξενία τους».
-Και ο…υποβιβασμός από την Football Leaue στη Γ’ Εθνική;
«Προσωπικά θεωρώ πως ίσως και να είναι πιο εύκολα τα πράγματα στη Γ’ Εθνική, διότι πέρυσι με την Αναγέννηση ήταν σχολείο η παρουσία μου στον πάγκο. ‘Έμαθα πολλά, υπήρχε πολύ μεγάλη πίεση και το γεγονός πως η ομάδα πέτυχε τους στόχους της, ήταν μια μεγάλη ικανοποίηση για εμένα.
Στην Ιεράπετρα πάω να δουλέψω ίσως και με λιγότερο άγχος, γνωρίζοντας πως στο ποδόσφαιρο εύκολα είναι με τα λόγια να γίνεις υπερομάδα, όμως το δύσκολο είναι πώς θα μπορέσεις να διαχειρισθείς σωστά το δυναμικό και να φανεί στον αγωνιστικό χώρο το έργο σου. Εύχομαι στην πρώην ομάδα μου την Αναγέννηση Καρδίτσας τα καλύτερα και θα είναι πάντα στην καρδιά μου».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράπετρας για την πρόσληψη του Μάγγου: «Ο 36χρονος Γιάννης Μάγγος, ο οποίος πέρυσι ήταν προπονητής στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ομάδα Football League, είναι ο νέος προπονητής του ΟΦΙ».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass