ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΕΔ/ΕΠΣΛ (ΓΡΑΠΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ) ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Τεστ και στους μη αξιολογημένους διαιτητές

• Όσοι αποτύχουν θα ορίζονται στις μικρότερες τοπικές κατηγορίες

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2017 21:51

Με στόχο την ουσιαστική αναβάθμιση του επιπέδου της λαρισινής διαιτησίας, στο ευρύτερο πλαίσιο επιμόρφωσης, η νέα ΕΔ/ΕΠΣΛ προσανατολίζεται στη διεξαγωγή τεστ, γραπτών και αγωνιστικών, στους μη αξιολογημένους διαιτητές.

Τα τεστ αυτά θα είναι σύμφωνα με αυτά που διεξάγει η ΚΕΔ/ΕΠΟ στους αξιολογημένους διαιτητές και αναμένεται να γίνουν πριν την έναρξη των φετινών τοπικών πρωταθλημάτων, στις αρχές Σεπτεμβρίου.
Στόχος της νέας ΕΔ/ΕΠΣΛ είναι να κρατήσει σε υψηλό επίπεδο τους μη αξιολογημένους διαιτητές. Όπως ακριβώς οι ομάδες προετοιμάζονται προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμες τη νέα αγωνιστική σεζόν και παράλληλα να συμβάλουν στη διεξαγωγή ανταγωνιστικών πρωταθλημάτων, το ίδιο πρέπει να ισχύει και με τους μη αξιολογημένους διαιτητές, δηλαδή να είναι έτοιμοι να συμβάλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας των τοπικών πρωταθλημάτων, υποστηρίζουν οι άνθρωποι της νέας ΕΔ/ΕΠΣΛ.
Σε ό,τι αφορά στα γραπτά τεστ θα δοθεί η σχετική ύλη, ενώ για τις αγωνιστικές δοκιμασίες όσοι μετέχουν θα πρέπει να προσκομίσουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις (σχετική ανακοίνωση θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες). Θα πρέπει να τονισθεί ότι επειδή το θέμα έχει μεγάλη σημασία για την ΕΔ/ΕΠΣΛ, όσοι αποτύχουν στα τεστ ή δεν πάρουν μέρος σ’ αυτά, θα ορίζονται στις μικρότερες τοπικές κατηγορίες.
Τα τεστ των μη αξιολογημένων διαιτητών τον Σεπτέμβριο έρχονται σε συνέχεια της πρωτοβουλίας για οργανωμένη μετακίνηση και παρουσία των Λαρισαίων αξιολογημένων διαιτητών και βοηθών 1ης και 2ης κατηγορίας στα τεστ της ΚΕΔ/ΕΠΟ, όπως έγινε στη Θεσσαλονίκη και το οποίο θα επαναληφθεί και στα τεστ 3ης και 4ης κατηγορίας που έπονται. Παράλληλα αναμένονται πρωτοβουλίες με στόχο την αναβάθμιση της επιμόρφωσης των διαιτητών κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass