ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ

Υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ ο Δ. Μπουχλαριώτης

• Στις 31 Αυγούστου η έκτακτη Γ.Σ. της ΕΠΣΛ • Εντονος προβληματισμός για τη διάταξη του νέου ΚΑΠ που αφορά στους γιατρούς αγώνων

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2017 22:21

Την υποψηφιότητά του, ως αναπληρωματικός, με τον συνδυασμό του κ. Γραμμένου στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ (18/8) γνωστοποίησε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ, ο πρόεδρος της Ένωσης, Δημήτρης Μπουχλαριώτης.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Μπουχλαριώτης, του έγινε πρόταση από τον κ. Γραμμένο, σε συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες, την οποία και αποδέχθηκε. Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ συνεχάρησαν τον κ. Μπουχλαριώτη και του ευχήθηκαν ό,τι καλύτερο.
Σε ό,τι αφορά στις εκλογές της ΕΠΟ και τη στάση που θα κρατήσει η ΕΠΣΛ, η οποία είναι γνωστή από προηγούμενες τοποθετήσεις του κ. Μπουχλαριώτη, επισημοποιήθηκε η στήριξη της παράταξης Γραμμένου. Αυτή ήταν η εισήγηση του κ. Μπουχλαριώτη προς το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ, η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή.
Τέλος σε ό,τι αφορά στα δύο μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ που θα πάρουν μέρος στην εκλογική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 18 του μηνός θα είναι ο κ. Μπουχλαριώτης (τακτικός) και ο κ. Γκούμας (αναπληρωματικός).

 

Η Γ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΛ
Μετά από πρόταση του προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου κ. Γρηγοριάδη η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή η Έκτακτη Γ.Σ. της ΕΠΣΛ θα διεξαχθεί στις 31 Αυγούστου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00, στο ξενοδοχείο «Διόνυσος». Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα είναι διοικητικός απολογισμός, οικονομικός προϋπολογισμός και οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων της Α’ και της Α1 ΕΠΣΛ.

 

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Ένα μεγάλο μέρος της χθεσινής συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ απασχόλησε το θέμα των γιατρών αγώνων, η παρουσία των οποίων, σύμφωνα με τον νέο ΚΑΠ, είναι υποχρεωτική, με ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας. Ο προβληματισμός των μελών του Δ.Σ. ήταν έντονος, καθώς όπως επισημάνθηκε, η νέα διάταξη αναμένεται να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στα σωματεία. Από την πλευρά του ο κ. Γρηγοριάδης εξέφρασε την πεποίθηση ότι η νέα διοίκηση της ΕΠΟ (αυτή που θα εκλεγεί στις 18 Αυγούστου) είναι πολύ πιθανό να αλλάξει την επίμαχη διάταξη ή να δώσει παράταση ενός χρόνου, προκειμένου να προετοιμαστούν τα σωματεία και τόνισε ότι θα ήταν καλό να γίνει μία πρώτη συζήτηση επί του θέματος άτυπα, στο περιθώριο της εκλογικής Γ.Σ. της ΕΠΟ. Από την πλευρά του ο α’ αντιπρόεδρος, Τέλης Γκούμας υπογράμμισε ότι προς το παρόν θα πρέπει να εξετασθεί το θέμα σύμφωνα με τα ισχύοντα και πρότεινε να γίνει συζήτηση με τα σωματεία και παράλληλα η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΛ να βολιδοσκοπήσει την κατάσταση (πόσοι γιατροί υπάρχουν στον νομό που δύνανται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, ενημέρωση από τον Ιατρικό Σύλλογο, αλλά και τα κατά τόπους κέντα υγείας κ.λπ.) προκειμένου να διευκολυνθούν τα σωματεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη ο αναπληρωτής γ. γραμματέας κ. Μπασαγιάννης ξεκίνησε μία έρευνα επί του θέματος το οποίο θα απασχολήσει το Δ.Σ. και στις επόμενες συνεδριάσεις του.
Σε ό,τι αφορά στο ταμείο αρωγής ο κ. Μπουχλαριώτης υπογράμμισε ότι εξοφλήθηκε το ποσό που αφορούσε στο «Απολλώνειο», ενώ για τη νέα σεζόν συγκροτήθηκε επιτροπή αποτελούμενη από τους κ. Καρυώτη, Μπασαγιάννη, Νταβαρούκα προκειμένου να συγκεντρώσει προσφορές από φυσικοθεραπευτές και κέντρα αποκατάστασης με χρονικό περιθώριο την 22α Αυγούστου προκειμένου να ληφθεί η σχετική απόφαση. Τονίσθηκε επίσης ότι το ταμείο αρωγής είναι δωρεάν τη νέα σεζόν για όλα τα σωματεία. Δηλαδή το παράβολο που θα πληρώσουν θα είναι μόνο για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.

 

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Σχετικά με τα τρία κινητά τηλέφωνα της ΕΠΣΛ αποφασίσθηκε να δοθούν προς χρήση ένα στην ΕΔ/ΕΠΣΛ, ένα στην Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου και ένα στη γραμματεία. Επίσης έγινε λόγος και για ένα κινητό υπαλλήλου (που βγήκε στη σύνταξη) για το οποίο υπάρχει οικονομική εκκρεμότητα. Όπως ειπώθηκε θα γίνει συνάντηση με το συγκεκριμένο πρόσωπο για να δοθούν διευκρινίσεις πριν ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση.
Τέλος σχετικά με αιτήματα σωματείων, ο Διογένης εξέφρασε παράπονα για το ότι όταν έγινε η κλήρωση των επιλαχόντων της Γ’ ΕΠΣΛ για άνοδο στη Β’ ΕΠΣΛ δεν κλήθηκε να παραστεί (σ.σ. σύμφωνα με την κλήρωση βγήκε τελευταίος) και ζήτησε από το νέο Δ.Σ. να εξετάσει το θέμα με αίτημα για επανάληψη της κλήρωσης, ενώ η ομάδα του Κουτσοχέρου αιτήθηκε ο αγώνας της στην πρεμιέρα του κυπέλλου να μην οριστεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου λόγω κοινωνικής εκδήλωσης.

 

Ο Γ. Καλαντζής πιθανός αντίπαλος του Γραμμένου

Ο πρώην βουλευτής Καβάλας και υπουργός της Νέα Δημοκρατίας στην κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή, Γιώργος Καλαντζής φέρεται ως πιθανότερος αντίπαλος του Βαγγέλη Γραμμένου στις εκλογές της ΕΠΟ. Αυτό θα φανεί μέχρι την Τρίτη 8/8 όπου λήγει η προθεσμία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων. Πάντως τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη φημολογία για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου από τον κ. Καλαντζή.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass