ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΣΛ-ΦΑΡΟ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ ΣΤΗΝ Α1 ΕΘΝΙΚΗ

Eκλεισε Κόνερ, ετοιμάζει «βόμβα» με NBAer

• Κ. Δασταυρίδης: «Τελειώνει το θέμα με τη νέα ΚΑΕ, είναι τιμή για την πόλη που η Λάρισα θα έχει ομάδα στο κορυφαίο ελληνικό πρωτάθλημα»

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2017 22:14

Τελειωμό δεν έχουν οι μεταγραφικές εκπλήξεις στον ΓΣΛ-Φάρο. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ κ. Κώστας Δασταυρίδης είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο, ικανό να πραγματοποιήσει αξιοπρεπή εμφάνιση στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής και το αποδεικνύει στην πράξη με τις μεταγραφικές κινήσεις που σχεδιάζει.

Έτσι μετά τον Γουέαρ, ένας ακόμα Αμερικανός θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας. Ο λόγος για τον Ουίλι Κόνερ έναν παίκτη που προέρχεται από σημαντικές διακρίσεις στο κολεγιακό πρωτάθλημα της Ν. Υόρκης. Ο 24χρονος ύψους 1.96μ. παίκτης αγωνίζεται στις θέσεις 2-3, είναι απόφοιτος του Buffalo, έχοντας σε 31 αγώνες, 13,2 πόντους, 1,1 ασίστ, και ευστοχία 37,4 % στα τρίποντα. Αναδείχθηκε πρωταθλητής το 2016, στην περιφέρεια All-Mac. Την ίδια χρονιά διακρίθηκε ως MVP του τουρνουά, ήταν μέλος της καλύτερης αμυντικής ομάδας και μέλος της καλύτερης ομάδας. Το ενδιαφέρον για τον Κόνερ είχε εκδηλωθεί εδώ και αρκετές ημέρες (όπως είχε αποκαλύψει η «Ε» πριν ένα περίπου μήνα), ο παίκτης βροσκόταν στη Λάρισα και τελικά επήλθε η συμφωνία.

 

ΕΡΧΕΤΑΙ «ΒΟΜΒΑ» ΜΕ NBAer
Οι μεταγραφικές εκπλήξεις που ετοιμάζουν οι άνθρωποι της ΚΑΕ δεν σταματούν εδώ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο «στόχαστρο» βρίσκεται ένας ακόμα Αμερικανός, αυτή τη φορά NBAer, το όνομα του οποίου θα προκαλέσει αίσθηση. Νεαρός σε ηλικία που αγωνίζεται στην περιφέρεια, με πάνω από 100 συμμετοχές στο ΝΒΑ και ο οποίος έχει περάσει από Chicago Bulls, NETS κ.λπ. Πρόκειται για έναν δύσκολο μεταγραφικό στόχο, γι’ αυτό και οι άνθρωποι της ΚΑΕ κρατούν το όνομά του ως επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο δεν χάνουν την αισιοδοξία τους και συνεχίζουν τις προσπάθειές τους.

 

Κ. ΔΑΣΤΑΥΡΙΔΗΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΕ ΓΣΛ-ΦΑΡΟΣ
Στην Αθήνα βρέθηκαν χθες οι κ. Δασταυρίδης, Τέλιος σχετικά με τις διαδικασίες ίδρυσης της νέας ΚΑΕ ΓΣΛ-Φάρος. Από τη Γενική Συνέλευση ορίστηκε πενταμελής Επιτροπή η οποία θα ολοκληρώσει τις επόμενες ημέρες τη διαδικασία ίδρυσης της νέας ΚΑΕ, με νέο ΑΦΜ και μεταφορά της έδρας στη Λάρισα.
Στην Επιτροπή μετέχουν οι Κ. Δασταυρίδης, Π. Τέλιος, Ε. Δασταυρίδη, Β. Παπαγιαννοπούλου και Ε. Τσάπας (εκπρόσωπος του ερασιτέχνη Φάρου).
«Σήμερα (χθες) ορίστηκε η Επιτροπή από τη Γ.Σ. για την ίδρυση της ΚΑΕ. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα ολοκληρώνεται η ΚΑΕ, με νέο ΑΦΜ και μεταφέρεται στη Λάρισα. Αυτό σημαίνει ότι εντός της επόμενης εβδομάδας μπαίνουν οι υπογραφές για τη σύσταση, το καταστατικό κ.λπ., παίρνουμε τον ΑΦΜ και μεταφέρουμε την έδρα στη Λάρισα. Τελειώσαμε» σχολίασε ο εν πρόεδρος της νέας ΚΑΕ, κ. Δασταυρίδης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των χθεσινών διαδικασιών και πρόσθεσε:
«Η Λάρισα έχει στην Α1 Εθνική ομάδα μπάσκετ. Είναι τιμή για την πόλη και τους Λαρισαίους. Δεν έχει μόνο ποδόσφαιρο στην κορυφαία Εθνική κατηγορία, έχει και μπάσκετ. Υπάρχουν βεβαίως και οι άλλες ομάδες μπάσκετ της πόλης, αλλά στην κατηγορία αυτή είναι μόνο ο ΓΣΛ-Φάρος ΚΑΕ».

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass