ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΕΣ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Τρεις ακόμη παίκτες θέλει ο Απόλλωνας

• Αύριο ολοκληρώνεται το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2017 22:01

Τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές θέλει να αποκτήσει ο Απόλλων Λάρισας προκειμένου να έχει ένα πλήρες ρόστερ τη νέα αγωνιστική περίοδο.


Συγκεκριμένα η διοίκηση προσπαθεί να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας έναν μεσοεπιθετικό και δύο ακόμη παίκτες που να αγωνίζονται στα χαφ.
Συζητήσεις γίνονται καθημερινά και ενδέχεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρξουν εξελίξεις, έτσι ώστε η ομάδα να ανέβει στο Καρπενήσι χωρίς να έχει εκκρεμότητες στα μεταγραφικά θέματα.
Σήμερα είναι προγραμματισμένη μια απογευματινή προπόνηση και αύριο θα ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, με τον τεχνικό Σάκη Θεοδοσιάδη να είναι ευχαριστημένος από τη διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές και το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ τους, κάτι που βοηθάει σημαντικά για να υπάρξει η κατάλληλη χημεία.
Μεθαύριο Δευτέρα οι παίκτες θα έχουν ρεπό και την Τρίτη 1 Αυγούστου η ομάδα θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, εκεί για δύο εβδομάδες θα πραγματοποιήσει το κυρίως στάδιο της προετοιμασίας, όπου τους ποδοσφαιριστές περιμένει σκληρή δουλειά.

 

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Δύο φιλικά παιχνίδια έκλεισε μέχρι τώρα ο Απόλλων Λάρισας και αυτά θα δοθούν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας (βασικό στάδιο) στο Καρπενήσι από 1-14 Αυγούστου.
Συγκεκριμένα, στις 5 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει τον Αήττητο Σπάτων, ομάδα νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική κατηγορία και στις 12/8 την Παναχαϊκή, που θα προετοιμάζονται εκείνο το διάστημα στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας. Και τα δύο παιχνίδια είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις 18.30.
Επίσης από τη διοίκηση καταβάλλονται προσπάθειες προκειμένου να παίξει ο Απόλλωνας στις 20 Αυγούστου με μια μεγάλη ομάδα στη Λάρισα και βέβαια θα δοθούν κι άλλα φιλικά, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass