ΑΝΤΡΕ ΠΑΟΥΣ

Κρίμα για τον Λεοζίνιο

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2017 22:20

Μετά το τέλος του φιλικού ο τεχνικός της ΑΕΛ Αντρέ Πάους δήλωσε:


 «Δεν βγάζω συμπεράσματα τώρα, οι παίκτες βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας. Πιστεύω παίξαμε ένα καλό παιχνίδι και είναι κρίμα που χάσαμε τον Λεοζίνιο, και δεν θα τον έχουμε στα φιλικά παιχνίδια. Θα δούμε τι θα γίνει και πόσο θα απουσιάσει. Οι παίκτες δουλεύουν καθημερινά».
Για το εάν έχει καταλήξει στη βασική ενδεκάδα: «Όλοι οι παίκτες έχουν τις ευκαιρίες τους, είναι σημαντικό να παίρνουν λεπτά στην προετοιμασία. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και θα προσπαθήσουμε ακόμα παραπάνω από εδώ και πέρα. Κρατάμε τα καλά μας λεπτά».
Για τη φιλοσοφία του: «Μου αρέσει η ανάπτυξη από την άμυνα. Να κάνουμε καλούς συνδυασμούς και στο τέλος να δημιουργούμε ευκαιρίες. Μου αρέσει να πρεσάρουμε ψηλά και να κλέβουμε την μπάλα. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να βγει αυτή η μέθοδος. Κάποιοι παίκτες παίζουν σε αυτό το στιλ για πρώτη φορά. Οι παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο παίζουν για πρώτη φορά μεταξύ τους. Έτσι, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε αλλά είμαι ικανοποιημένος από την πρόοδό μας».
Για το ρόστερ της ΑΕΛ αν έχει κλείσει: «Είχα πει για 24 παίκτες, δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το τελικό χτίσιμο του ρόστερ. Έχουμε 27 παίκτες, 31 μαζί με τους τερματοφύλακες. Πρέπει να προπονηθούμε καλά και όταν προπονείσαι κάθε φορά θέλεις να παίξεις 11 εναντίον 11 και 5 παίκτες είναι εκτός. Έτσι, το ρόστερ των 23-24 παικτών χωρίς τους τερματοφύλακες θα είναι καλό».

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννενα, Γιάννης Πετράκης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, στη φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΛ που έγινε στο Καρπενήσι.
Αναλυτικά είπε:
«Αυτό που μετράει για εμένα αυτή τη στιγμή είναι η διάθεση και η ενέργεια που βγάζουν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο. Απ’ αυτό το κομμάτι είμαι πολύ ευχαριστημένος και στα δύο ημίχρονα. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά προσπάθησαν, δείξαμε ό,τι μπορούμε να έχουμε πάλι μια καλή ομάδα. Είμαστε βέβαια στην αρχή ακόμα της προετοιμασίας. Για εμένα δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία το αποτέλεσμα όσο έχει το να έχουμε ενέργεια και να προσεγγίζουμε τακτικά αυτά που κάνουμε στην προπόνηση. Απ’ όλα τα παραπάνω σαν πρώτο δείγμα είμαι ευχαριστημένος, αλλά πολύ σημαντικό είναι να είμαστε ευχαριστημένοι στο τέλος».
Για τα διαφορετικά συστήματα που χρησιμοποίησε και τους νέους παίκτες:
«Δεν μπορώ να σας ξεφύγω. Είναι στο μυαλό μας να υπηρετήσουμε διάφορα συστήματα. Είμαι ευχαριστημένος και απ’ αυτό, με βάση τον χρόνο που έχουμε δουλέψει και την περίοδο που βρισκόμαστε. Θέλουμε να βάλουμε και κάποια ακόμα πράγματα στο παιχνίδι μας. Τους 2-3 σχηματισμούς που επιλέξαμε, νομίζω ότι μπορούμε να τους υπηρετήσουμε. Σε ό,τι αφορά στα νέα παιδιά, πρώτα θα τα κοινοποιήσω εκεί που πρέπει».
Για το αν θα συμμετάσχει ο ΠΑΣ στο τουρνουά της Τουρκίας:
«Δεν είναι δικό μου θέμα, θα πάρετε τη σχετική ενημέρωση από την ομάδα».
Για τα μεταγραφικά:
«Γενικά όλα τα χρόνια που είμαι εδώ, δεν θέλω να μιλάμε πολύ γι’ αυτά τα θέματα. Εμείς είμαστε εδώ, εκτιμάμε την κατάσταση. Δεν μπορώ να προσδιορίσω και να σας πω αν θα κάνουμε 2 ή 3 μεταγραφές. Θα δείξει η ίδια η πράξη».
Για το αν θα γίνει κάποιος μικρός της Κ-20 επαγγελματίας:
«Είναι νωρίς να μιλάμε γι’ αυτό. Επιλέξαμε να δουλέψουμε με 3 παιδιά της Κ-20, θα μας δείξει η πορεία τι πρέπει να κάνουμε τώρα ή αργότερα. Είναι ακόμα νωρίς».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass