ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

Συζητά με Βοσνιάδη ο Απόλλωνας

• Εντός της εβδομάδας θα κληθούν παίκτες για ανανέωση της συνεργασίας

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2017 22:14

Μετά τη λύση της συνεργασίας με δέκα ποδοσφαιριστές και την παραχώρηση του Χρήστου Αγρόδημου στην ΑΕΛ, στον Απόλλωνα γίνονται προσπάθειες για να έρθουν νέα πρόσωπα στην ομάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες, μετά το ενδιαφέρον για τους Κώστα Χατζή, Αχιλλέα Σαρακατσάνο, ένας πρώην επίσης παίκτης της ΑΕΛ, αποτελεί μεταγραφικό στόχο.
Πρόκειται για τον 28χρονο γκολκίπερ Παναγιώτη Βοσνιάδη, με τον οποίο έγιναν οι πρώτες συζητήσεις και αν στη νέα συνάντηση που θα έχουν οι δυο πλευρές συμφωνήσουν, τότε ο εν λόγω τερματοφύλακας θα καταλήξει στους «κυανόλευκους».
Κατά τα άλλα, εντός των ημερών και προς το τέλος της εβδομάδας, θα κληθούν να συζητήσουν με τη διοίκηση παίκτες που ήταν πέρυσι στην ομάδα, εφόσον επιθυμούν να ανανεώσουν τη συνεργασία.
*Στις 24 Ιουλίου στο γήπεδο της Φιλιππούπολης είναι προγραμματισμένη η «πρώτη» της ομάδας, ενώ θα προηγηθούν από 19-22 Ιουλίου εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι την περίοδο 1-14 Αυγούστου.

 

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου στα γραφεία της ομάδας στη Φιλιππούπολη (20:00) ορίστηκε η Γενική Συνέλευση του Απόλλωνα Λάρισας με σκοπό να εκλεγούν τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου όπου θα αναλάβει και το κομμάτι της σύστασης της νέας ΠΑΕ. Έτσι οι «κυανόλευκοι» απευθύνουν κάλεσμα στα μέλη της ομάδας.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί μία μέρα μετά την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σύμφωνα με τον Νόμο και το καταστατικό καλούνται όλα τα μέλη του Α.Ο. Απόλλων Λάρισας, τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, και ώρα 8 μ.μ., στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο Φιλιππούπολης σε Γενική Συνέλευση, όπου θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής όπου μεταξύ άλλων θα τρέξουν και τη σύσταση της νέας ΠΑΕ.
Όπως αντιλαμβάνονται άπαντες η παρουσία των μελών κρίνεται απαραίτητη».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass