ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ

Μια ενδεκάδα παικτών φεύγει από τον Απόλλωνα

• Πρόταση για ανανέωση θα γίνει στον Βασίλη Σαχινίδη • Εξετάζεται και το να δοθεί δανεικός ο Δημήτρης Καπός από την ΑΕΛ

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2017 22:28

Μια ενδεκάδα παικτών που ήταν την περσινή σεζόν στον Απόλλωνα Λάρισας και συνέβαλαν στην άνοδο της ομάδας, δεν θα είναι και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League.


Συγκεκριμένα, εκτός από τον Χρήστο Αγρόδημο που παραχωρήθηκε στην ΑΕΛ, αποφασίσθηκε όπως λυθεί η συνεργασία και με τους Θόδωρο Παπαδόπουλο, Αγγελο Σταυράκη, Βασίλη Μάρκου, Τάσο Κουρδή, Θανάση Γιαννακόπουλο, Φώτη Γκουντρουμπή, Ματίας Μανθάνο, Ράτκο Μουταφτσίσκι, ενώ ήδη έχουν αποχωρήσει ο Μαρσέλο Πέντα και ο Τάσος Κυριάκος.
«Όλοι οι παραπάνω ποδοσφαιριστές πρόσφεραν πολλά κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους με τον Απόλλωνα, για να πετύχουμε να κάνουμε το όνειρο της ανόδου πραγματικότητα.
Ως εκ τούτου η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία αλλά και όλη η οικογένεια του Απόλλωνα νιώθουν την ανάγκη να τους ευχαριστήσουν από τα βάθη της καρδιάς τους, για τα όσα πρόσφεραν στον σύλλογο και τους εύχονται να έχουν πάντα υγεία και πολλές επιτυχίες στις ομάδες που θα συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους πορεία.
Παιδιά έχετε γράψει με ολόχρυσα γράμματα το όνομά σας, στην ιστορία του Απόλλωνα και δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της λαρισινής ομάδας. Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Κώστα Χατζή, ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει και πριν δύο χρόνια, τη φανέλα του Απόλλωνα. Όσον αφορά στις ανανεώσεις, ο πρώτος που θα κληθεί για συζήτηση είναι ο Βασίλης Σαχινίδης, ο οποίος έκανε μια εξαιρετική χρονιά πέρυσι στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με τον Απόλλωνα και αναδείχθηκε μάλιστα δεύτερος σκόρερ.
Όσον αφορά τώρα στον Δημήτρη Καπό, για τον οποίο ακούσθηκε πως θα δοθεί δανεικός από την ΑΕΛ στον Απόλλωνα, οι «κυανόλευκοι» θέλουν τον ποδοσφαιριστή να είναι κανονικά στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, στις 24 Ιουλίου.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ: ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Ο Απόλλων ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Τάσο Κυριάκο, ο οποίος συνεχίζει ως γνωστόν την καριέρα του στον Αστέρα Αμαλιάδας.
Χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση, επισημαίνονται τα εξής: «Ο Απόλλωνας Λάρισας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του, με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Κυριάκο. Η διοίκηση και γενικά όλη η «κυανόλευκη» οικογένεια ευχαριστεί θερμά τον Τάσο για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε στον Απόλλωνα κατά τη διάρκεια της διετούς παρουσίας του, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδό του, στα επαγγελματικά σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας του και με υγεία σε ό,τι και αν κάνει. Ο Κυριάκος που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Απόλλωνα, πριν κάνει αυτήν την καταπληκτική καριέρα, φεύγει σαν φίλος, αλλά θα είναι για πάντα φίλος».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass