ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Καμπ βελτίωσης δεξιοτήτων volley

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2017 17:35

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, το 1ο καμπ βελτίωσης δεξιοτήτων volley που διοργάνωσε ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός Σύλλογος, στο κλειστό γυμναστήριο του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, με τη συμμετοχή 65 αθλητριών ηλικίας 11 και 12 ετών.


Το πρόγραμμα περιλάμβανε προπονήσεις με στόχο τη βελτίωση στις βασικές δεξιότητες του αθλήματος.
Στα παιδιά μίλησε ο πρόεδρος του Φιλαθλητικού κ. Βασίλης Ακριβούλης, ο οποίος αφού τα ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους στο καμπ, τα προέτρεψε να συνεχίσουν να ασχολούνται με το βόλεϊ, δίχως να παραμελούν τα μαθήματά τους. Τόνισε, πως ο Φιλαθλητικός μέσα από τη σωστή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια, στοχεύει στην ανάδειξη ταλέντων και τη στελέχωση της γυναικείας ομάδας του συλλόγου με αθλήτριες από τα τμήματα υποδομής, στηριζόμενος στα δικά του παιδιά.
«Όραμά μας είναι να ωθήσουμε τους νέους στον αθλητισμό και να αναδείξουμε νέα ταλέντα. Να εμπνεύσουμε και να ενισχύσουμε το πάθος των μικρών αθλητριών για το βόλεϊ. Πειθαρχεία, επιμονή και ομαδική δουλειά είναι για τον Φιλαθλητικό τα κλειδιά της επιτυχίας. Όραμά μας είναι να προωθήσουμε τα νέα κορίτσια στον αθλητισμό και να αναδείξουμε νέα ταλέντα. Να εμπνεύσουμε και να ενισχύσουμε το πάθος των μικρών αθλητριών για το βόλεϊ. Γιατί το υγιέστερο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας είναι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass