ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ:

Η ΑΕΛ δεν θέλει τον Κάργα, αλλά της ανήκει

• Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να μου δώσει είτε τον παίκτη είτε 250.000 ευρώ

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2017 22:10

Η ΑΕΛ είναι ξεκάθαρο πως θέλει τον ποδοσφαιριστή του Πλατανιά Γιάννη Κάργα, για τη νέα σεζόν στο ρόστερ της.


Χθες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας τόνισε πως οι «βυσσινί» θέλουν τον 22χρονο αμυντικό, ο οποίος τους ανήκει, επισημαίνοντας πως θα πρέπει ο Ολυμπιακός είτε να τους δώσει τον ποδοσφαιριστή, είτε 250.000 ευρώ.
«Η αλήθεια είναι πως έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά με αυτή την ιστορία και για να είμαστε ακριβείς, η ΑΕΛ δεν θέλει τον Κάργα, αλλά της ανήκει.
Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να μου δώσει, είτε τον παίκτη, είτε 250.000 ευρώ. Εμείς θέλουμε τον ποδοσφαιριστή και πλέον ας τα βρει ο Ολυμπιακός με τον Πλατανιά», ήταν τα λόγια του Αλέξη Κούγια σύμφωνα με το gazzetta, με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ να δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεσή του να κάνει κάτοικο Λάρισας τον νεαρό αμυντικό.

 

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΠΑΟΚ-ΑΕΛ
Αναβολή πήρε η υπόθεση του ύποπτου προς χειραγώγηση αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΛ με τους «βυσσινί» να αναφέρουν πως πρόκειται για μία... αστεία υπόθεση η οποία δεν τους ανησυχεί. Ο αγώνας αυτός έληξε με 2-0 υπέρ του «δικέφαλου του Βορρά» με τα ευρήματα της BFDS να μιλούν για υπερστοιχηματισμό στο OVER (2,5 και άνω γκολ) με την υπόθεση να θυμίζει τον αγώνα όπου η ΑΕΛ αναγκάστηκε να βγει εκτός στοιχηματικού κουπονιού, τον αγώνα ΑΕΛ – Παναχαϊκή για τα play-offs της Football League 2014-2015 που έληξε με 1-0 υπέρ της ομάδας της Λάρισας και το παιχνίδι... φορτώθηκε στο OVER.
Στην ΠΑΕ λοιπόν θεωρούν μία τυπική διαδικασία τη συγκεκριμένη υπόθεση και θα κληθούν να υπερασπιστούν τη θέση τους τις επόμενη ημέρες όπου θα γίνει και γνωστή η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

 

ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ Ο ΒΑΡΕΛΑ
Ο Ουρουγουανός εξτρέμ Νίκο Βαρέλα μετά την αποδέσμευσή του από την ΑΕΛ βρήκε ομάδα, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τη Βίσλα Πλοκ, που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του πολωνικού πρωταθλήματος.
Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: «Νέα αρχή. Είμαι χαρούμενος για τη συμφωνία με τη Βίσλα Πλοκ και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα με σκοπό να πετύχουμε ό,τι καλύτερο φέτος. Σας ευχαριστώ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass