ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΝΙΖΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟ»

«Κανείς δεν περισσεύει στο τοπικό ποδόσφαιρο»

*Στο κατάμεστο "Queen's Bar" έγινε η περιφερειακή συγκέντρωση Λάρισας

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2017 15:32

Στην κατάμεστη από εκπροσώπους σωματείων αίθουσα του "Queen's Bar" του γηπέδου AEL FC Arena, πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ η περιφερειακή συγκέντρωση Λάρισας που συγκάλεσε η παράταξη "Επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό", εν όψει των προσεχών αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΠΣΛ.

Μπορεί, βέβαια, οι χθεσινές εξελίξεις με την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ να μετέθεσαν κατά κάποιες ημέρες την όλη διαδικασία, αλλά και στη συγκέντρωση των σωματείων του μητροπολιτικού Δήμου του νομού Λάρισας διατρανώθηκε η γενική επιθυμία για "αλλαγή σελίδας" στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Τη συγκέντρωση προλόγισαν δύο εκ των υποψηφίων που εκπροσωπούν σωματεία του καλλικρατικού Δήμου Λαρισαίων, ο πρόεδρος της Πελασγιώτιδας Αργύρης Γκρίμπας και ο ομόλογός του της Δήμητρας Γιάννουλης Δημήτρης Καρκατσέλας, ενώ ακολούθως ο επικεφαλής της παράταξης Δημήτρης Μπουχλαριώτης - καταχειροκροτούμενος - τόνισε τις κατευθυντήριες γραμμές με τις οποίες θα διοικηθεί η Ένωση, με την ουσιαστική συμπαράσταση και συνδρομή όλων των σωματείων, επισημαίνοντας ότι κανείς δεν περισσεύει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Στη συνάντηση εκπροσωπήθηκαν - κατά συντριπτική πλειοψηφία - τα σωματεία της ευρύτερης περιοχής της πρωτεύουσας του νομού, ενώ ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των παρισταμένων παραγόντων και των υποψηφίων της παράταξης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass