Η ΑΕΛ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Σε καλό δρόμο για Κάργα

* Στις 10 Ιουλίου θα μεταβεί η ομάδα στο Καρπενήσι

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2017 22:00

Η μεταγραφική επίθεση της ΑΕΛ συνεχίζεται αφού μετά την απόκτηση των Αγρόδημου, Λεοζίνιο και Γουάλας η Λαρισινή ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση και του 23χρονου Γιάννη Κάργα που πέρυσι αγωνιζόταν στον Πλατανιά Χανίων και παίζει στη θέση του σέντερ μπακ.

Ο Κάργας έχει γεννηθεί στις 9 Δεκεμβρίου 1994 στο Κιλκίς και ξεκίνησε την καριέρα του από την Καβάλα το 2012-2013 (Β’ Εθνική), πήγε για ένα εξάμηνο στον Φωστήρια και στη συνέχεια στην Παναχαϊκή όπου αγωνίσθηκε μέχρι την περίοδο 2015-2016.

Στη συνέχεια αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό που τον έδωσε στον Πλατανιά Χανίων. Στην Κρητική ομάδα, τη σαιζόν που τελείωσε, αγωνίσθηκε 20 παιχνίδια εκ των οποίων 16 ως βασικός και 4 ως αλλαγή. Πέτυχε δύο τέρματα και δέχθηκε έξι κίτρινες κάρτες.

Από κει και πέρα οι «βυσσινί» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα και ενός γρήγορου επιθετικού αλλά οι μεταγραφές αυτές λογικά θα αργήσουν χρονικά.

Πληροφορίες θέλουν τον τεχνικό της ομάδας Ολλανδό Αντρέ Πάους να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τη γρήγορη ολοκλήρωση των μεταγραφικών στόχων και πιστεύει ότι στις 28 Ιουνίου οι περισσότεροι παίκτες θα βρίσκονται στη διάθεσή του.

Η ομάδα θα κάνει την πρώτη της συγκέντρωση στη Λάρισα και στις 10 Ιουλίου θα μεταβεί στο Καρπενήσι όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass