ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ Η ΑΕΛ

Μεταγραφές και διαρκείας

*Μέχρι τις 28 Ιουνίου θα αναπληρωθεί στον καλύτερο δυνατό βαθμό το ρόστερ

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2017 22:00

Μπορεί ο τεχνικός της ΑΕΛ κ. Πάους να αναχώρησε για την Ολλανδία από όπου θα επιστρέψει στις 28 Ιουνίου για το ξεκίνημα της προετοιμασίας, όμως υπάρχει καθημερινή επαφή με τον μεγαλομέτοχο κ. Κούγια, για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας.

Και το βέβαιο είναι πως θα γίνουν μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού,  προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί στον καλύτερο δυνατό βαθμό.

Οι 13 παίκτες που έχουν αποχωρήσει από την ΑΕΛ είναι οι Ξενοδόχοβ, Κουτογλίδης, Jovanovic, Μονιάκης, Masalesa, Ikaunieks, Guluzade, Ευμορφίδης, Reyes, Mακρής, Αβραάμ, Chakopino και ο Σουλιώτης που αναμένεται να ανακοινωθεί η λύση του συμβολαίου του  τις επόμενες ημέρες.

Για το ποιος θα έρθει στη θέση τους κανείς δεν το γνωρίζει, παρά μόνο ο μεγαλομέτοχος με τον προπονητή, που προσπαθούν με μυστικότητα να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις που κάνουν και μετά να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Όσον αφορά στην προετοιμασία της ομάδας για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, αυτή θα ξεκινήσει την Τετάρτη 28 Ιουνίου κάτω από τις οδηγίες του Ολλανδού τεχνικού Αντρέα Πάους και μένει απλά να ανακοινωθεί η τοποθεσία του κυρίως σταδίου.

Υπάρχουν σκέψεις για Ελλάδα όπως στο Ελατοχώρι και στο Καρπενήσι αλλά και εξωτερικό, ωστόσο βαρύνουσα σημασία δίνεται στη δυνατότητα διεξαγωγής φιλικών με σημαντικούς αντιπάλους.

Το βέβαιο είναι πως θα δούμε τη νέα σεζόν μια διαφορετική ΑΕΛ, η οποία και θα επιδιώξει να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα εισιτήρια διαρκείας θα τιμώνται πιθανότατα 100 € και στα πέταλα 50 €, δίνοντας ουσιαστικά τη δυνατότητα στους οπαδούς της ομάδας να παρακολουθούν τον κάθε αγώνα με 5 και 2,5 € αντίστοιχα. Στη δυτική κερκίδα, με εξαίρεση τα VVIP, οι τιμές των εισιτηρίων θα κυμαίνονται από 150 έως 200 €, ενώ τα παιδικά θα έχουν έκπτωση 50%.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass