ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2017 10:00

Στο πλαίσιο των πολύμορφων εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, πραγματοποιήθηκε και τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 με τη συμμετοχή ομάδων εργαζομένων από σωματεία της δύναμης του Εργατικού Κέντρου στο Αθλητικό Κέντρο «Γ. Μητσιμπόνας».

Ξεχωριστή παρουσία και από άποψη συμμετοχής αλλά και μηνυμάτων στη διοργάνωση αυτή αποτέλεσε η ομάδα της Θεραπευτικής Κοινότητας «ΕΞΟΔΟΣ» της οποίας οι αθλητές εκτός από αγωνιστές του ποδοσφαίρου είναι και αγωνιστές της ζωής. Αυτό άλλωστε ήταν και το περιεχόμενο του τουρνουά που προσπάθησε να αναδείξει την ανάγκη για μαζικό λαϊκό αθλητισμό, συσπείρωση και δράση μέσα από τα συνδικάτα, τις αρετές της συλλογικότητας, της οργανωμένης δράσης, της υγιούς άμιλλας, της τιμής και με αυτό τον τρόπο στους αγώνες της εργατικής τάξης από το Σικάγο και την Καισαριανή μέχρι τη σημερινή δύσκολη εποχή μας.
Το τρόπαιο κατέκτησε η ομάδα του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδ. Υπαλλήλων που το αφιέρωσαν στον συνάδελφό τους Βασίλη Καρλιγκιώτη που υπέστη τραυματισμό στην προκριματική φάση. Στην κατάκτηση του κυπέλλου έφτασαν μετά από επικράτησή τους στον τελικό όπου αγωνίστηκαν με την ομάδα του Συνδικάτου Οικοδόμων.
Στην ημιτελική φάση είχαν περάσει και οι ομάδες της Θ.Κ. «ΕΞΟΔΟΣ» αλλά και του Σωματείου Φαρμακοϋπαλλήλων (πρώην κάτοχος του τίτλου), που ηττήθηκαν όμως από Εμποροϋπάλληλους και Οικοδόμους αντίστοιχα μετά από σκληρή μάχη. Ανάμεσα στις ομάδες που ξεχώρισαν αξίζει αναφορά και στην ομάδα του Σωματείου Οδηγών, όπως και σε αυτή του Συνδικάτου Τροφίμων – Ποτών που πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους θεατές.
Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου συγχαίρει το Σωματείο των Εμποροϋπαλλήλων και Ιδ. Υπαλλήλων και την ομάδα τους, ευχόμενη στον Βασίλη Καρλιγκιώτη ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στη δουλειά και στη δράση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass