ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ

Κανονικά συνεχίζει τις προπονήσεις η ΑΕΛ

• Δημόσια ενημέρωση σήμερα από τον κ. Κούγια στη Δημοτική Πινακοθήκη(18:00)

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2017 22:10

Το πρωτάθλημα της Super League ολοκληρώθηκε και η ΑΕΛ που πέτυχε τον στόχο της παραμονής θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν 2017-2018, στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Οι «βυσσινί» συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων, κάτω από τις οδηγίες του προπονητή Αντρέ Πάους, ο οποίος και σχεδιάζει τα πλάνα για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, με στόχο η ομάδα να δείξει ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται πως θα ξεκαθαρίσει ποιοι παίκτες θα παραμείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν από τη λαρισινή ομάδα, ώστε το ρόστερ να έχει τον αριθμό που θέλει ο κ.Πάους.
Χθες σε διαφορετικό γκρουπ προπονήθηκαν οι Τικίτο, Γκαγιέγο, Τσακοπίνο, Μασαλέσα και Γκουλουζάντε, ενώ δεν πήραν μέρος οι τραυματίες Ντοντό, Γιοβάνοβιτς.
Σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10 το πρωί και ενδέχεται να γίνει γνωστό από τον Ολλανδό τεχνικό, πόσες ημέρες ακόμη θα συνεχισθούν οι προπονήσεις και αν πραγματοποιηθούν φιλικά παιχνίδια.

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Εν τω μεταξύ, μετά τις ανακοινώσεις αντίδρασης του ΠΣΑΤ και της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας η ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε να μετατρέψει τη συνέντευξη Τύπου που ήταν ανοιχτή για οπαδούς σε δημόσια ενημέρωση του ιδιοκτήτη κ. Αλέξη Κούγια με αρκετά ενδιαφέροντα θέματα όπως οι απολογισμοί της ομάδας, οι σχέσεις με την Ερασ. ΑΕΛ, με τους οργανωμένους αλλά και τις έδρες που θα δηλώσει για το νέο πρωτάθλημα. Η ενημέρωση θα γίνει σήμερα και ώρα 18:00 στη Δημοτική Πινακοθήκη, έχουν προσκληθεί επισήμως όλοι οι φορείς του νομού Λάρισας και σκοπός της ΠΑΕ είναι να παραστούν εκτός των οπαδών και όλοι οι φορείς, οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και όλα τα πολιτικά πρόσωπα.
Προσκλήσεις έχουν αποσταλεί και στον Σύνδεσμο Παλαιμάχων της ΑΕΛ αλλά και στη διοίκηση της Ερασιτεχνικής.

 

ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Η SUPER LEAGUE
Την ερχόμενη Δευτέρα (8/5, 14:00) θα πραγματοποιήσει Δ.Σ. η Super League στα γραφεία της. Βασικό θέμα θα είναι η μερική επικύρωση της βαθμολογίας και οι ημερομηνίες έναρξης των play off. Παράλληλα θα γίνει συζήτηση και για την ημερομηνία έναρξης της επόμενης σεζόν.
Η ανακοίνωση της Super League:
«Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 08/05/2017 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.
Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1. Μερική Επικύρωση Βαθμολογίας Πρωταθλήματος θέσεων 1–5 (άρθρο 20 παρ.3 ΚΑΠ Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων), ορισμός χρόνου έναρξης, κλήρωση και ορισμός των Αγώνων Κατάταξης 2016-17.
2. Ορισμός χρόνου έναρξης νέου Πρωταθλήματος 2017-18.
3. Εισήγηση προς την Ε.Π.Ο. για την επιλογή ηλικιακής κατηγορίας και συμμετοχή στο UEFA Youth League.
4. Σύμβαση Χορηγίας με εταιρείες
5. NOVA – Συζήτηση και λήψη απόφασης για τηλεοπτικά δικαιώματα εξωτερικού.
6. Επιλογή τόπου (γηπέδου) και χρόνου τελέσεως Τελικού FINAL FOUR Κ17.
7. Διάφορα».

 

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ SUPERLEAGUE
Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα εισιτήρια που κόπηκαν την 30ή και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague. Συνολικά κόπηκαν 21.205 εισιτήρια, στους 8 αγώνες, με το μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα, να ανέρχεται στα 2.650. Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων είχαμε στο παιχνίδι Ατρόμητος-Πλατανιάς που κόπηκαν 371 εισιτήρια, ενώ τα περισσότερα κόπηκαν στο ΠAOK-Κέρκυρα 8.206 εισιτήρια. Τέλος θυμίζουμε ότι κόπηκαν συνολικά 3.236 εισιτήρια στον αγώνα, Παναθηναϊκός-ΑΕΛ, στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Αναλυτικά τα εισιτήρια της 30ής αγωνιστικής:
-Παναθηναϊκός-ΑΕΛ 3.236 εισιτήρια
-Ξάνθη-Βέροια 530 εισιτήρια
-Ατρόμητος-Πλατανιάς 371 εισιτήρια
-Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής 1.131 εισιτήρια
-ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 8.206 εισιτήρια
-Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 3.272 εισιτήρια
-Πανιώνιος-Λεβαδειακός 1.440 εισιτήρια
-ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 3.019 εισιτήρια

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass