Η «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ ΤΕΧΝΙΚΟ

Αντρέ Πάους: Η Ελλάδα έχει κρίση;

*Παίκτης της ομάδας στην «Ε»: «Ζω δυο ευλογημένες χρονιές με την ΑΕΛ» *Σαμποτάζ στο λεωφορείο της ομάδας

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2017 22:00

Μια βραδιά πέρα από κάθε... «Φαντασία» πέρασαν μέλη της διοίκησης της ΑΕΛ, τεχνική ηγεσία και παίκτες μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, όπου η λαρισινή ομάδα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με ήττα με 2-0 και τερμάτισε στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Όλοι μαζί πήγαν και γλέντησαν την παραμονή με τα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου γιατί... «είναι στιγμές» που μένουν, με τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη να είναι χαρούμενος δίπλα τους για την ΑΕΛ αλλά και για τον Πανιώνιο που επίσης διασκέδασε στο ίδιο νυχτερινό κέντρο.

Αυτός που φάνηκε να ενθουσιάζεται περισσότερο ήταν ο Ολλανδός τεχνικός της ομάδας Αντρέ Πάους ο οποίος βλέποντας ένα μαγαζί νυχτερινό γεμάτο γύρισε και αναρωτήθηκε: Έχει η Ελλάδα οικονομική κρίση; Με αυτό που βλέπω δεν τον πιστεύω». Ευτυχώς δεν είναι κολλητός του συμπατριώτη του Γερουν Ντάισελμπλουμ επικεφαλής του Eurogroup.

Ο Πάους μάλιστα ήταν χαρούμενος για την παραμονή της ομάδας και τον έχει εντυπωσιάσει το οικογενειακό κλίμα, ενώ έλεγε ότι και του χρόνου ελπίζει σε ένα ακόμα ανάλογο γλέντι.

Η διασκέδαση κράτησε μέχρι το πρωί της Δευτέρας ενώ ένα παίκτης μετά την επιστροφή της ομάδας από την Αθήνα μας έλεγε: «Νιώθω ευλογημένος για τις δυο χρονιές μου στην ΑΕΛ. Τη μια ανεβήκαμε κατηγορία και την άλλη παραμείναμε. Απόλυτη επιτυχία...» ενώ τόνισε ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας Αλέξης Κούγιας θεωρείται αγωνιστικά απόλυτα πετυχημένος.

Ο ίδιος είπε ότι η ομάδα είχε καλό κλίμα μέσα στα αποδυτήρια παρά κάποιες εντάσεις σε προπονήσεις ή και σε αγώνες, απόρροια της ψυχολογικής πίεσης για την παραμονή και πιστεύει ότι του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερη η ομάδα.

Οι παίκτες της ΑΕΛ χθες δεν έκαναν προπόνηση, ενώ σήμερα θα κάνουν στις 4 μ.μ. και μέσα σε πολύ καλό περιβάλλον, αφού όλοι έχουν δείξει να είναι αποφορτισμένοι μετά την επιτυχία της παραμονής.

ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Μετά το τέλος του αγώνα που έδωσε η ΑΕΛ στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες αλλά και τους υπεύθυνους της λαρισινής ομάδας καθώς τα λάστιχα του λεωφορείου βρέθηκαν σκασμένα με την Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής να ερευνά τα αίτια.

Παρ' όλα αυτά η αποστολή επέστρεψε κανονικά με το λεωφορείο στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στην Αθήνα αλλά δεν μπόρεσε να μετακινηθεί για το κέντρο διασκέδασης. Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής αλλάχθηκαν τα λάστιχα και δεν υπήρχε πρόβλημα στην επιστροφή της ομάδας.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μετά τις ανακοινώσεις αντίδρασης του ΠΣΑΤ και της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας η ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε να μετατρέψει τη συνέντευξη Τύπου που ήταν ανοιχτή για οπαδούς σε δημόσια ενημέρωση του ιδιοκτήτη Αλέξη Κούγια με αρκετά ενδιαφέροντα θέματα, όπως οι απολογισμοί της ομάδας, οι σχέσεις με την ερασ. ΑΕΛ, με τους οργανωμένους αλλά και τις έδρες που θα δηλώσει για το νέο πρωτάθλημα.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρεται «Στην ανοιχτή για τους οπαδούς της ΑΕΛ ενημέρωση, την οποία θα πραγματοποιήσει ο κ. Αλέξης Κούγιας για τα πεπραγμένα και την προοπτική της ΑΕΛ για το μέλλον, στις 4/5/2017 και ώρα 18:00 στη Δημοτική Πινακοθήκη, έχουν προσκληθεί επισήμως όλοι οι φορείς του νομού Λάρισας και σήμερα θα αποσταλούν οι προσκλήσεις. Σκοπός της ΠΑΕ είναι να παραστούν εκτός των οπαδών και όλοι οι φορείς, οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και όλα τα πολιτικά πρόσωπα.

Παρά την πρόθεση της ΠΑΕ να είναι παρόντες και οι δημοσιογράφοι όλων των εκπροσώπων των ΜΜΕ, ο ΠΣΑΤ και η τοπική Ένωση Συντακτών εξέδωσαν ανακοίνωση περί του ότι δεν είναι δυνατόν να παραστούν επισήμως, διότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε κλειστή συνέντευξη τύπου και όχι σε ανοιχτή ενημέρωση. Βεβαίως, οι δημοσιογράφοι είναι ευπρόσδεκτοι να παραστούν καθώς η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους.

Προσκλήσεις έχουν αποσταλεί και στον Σύνδεσμο Παλαιμάχων της ΑΕΛ αλλά και στη διοίκηση της Ερασιτεχνικής».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass