ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ TENNIS EUROPE ΤΟP

Διεθνής πρωτιά για τη Μιχαέλα Λάκη

• Είναι αθλήτρια του Ο.Α. Φοίβος Λάρισας

Δημοσίευση: 26 Απρ 2017 10:17

Εντυπωσιακή, η Μιχαέλα Λάκη, αθλήτρια του Ο.Α.Φοίβος Λάρισας, ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe Τοp 10-12 στο Bressuire της Γαλλίας, καθώς όχι απλά κατέκτησε την πρώτη θέση, αλλά την κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση χωρίς να χάσει σετ σε όλο το τουρνουά.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του συλλόγου, επισημαίνονται τα εξής:
«Η δωδεκάχρονη αθλήτρια έκανε από το ξεκίνημα αισθητή την παρουσία της καθώς κέρδισε τις Γαλλίδες Sofia Milyakov και Lea Bathellier με σκορ 6-0, 6-0, στον 3ο γύρο αντιμετώπισε τη Βελγίδα Amelia Waligora με σκορ 6-1, 6-1 και στα προημιτελικά τη Φιλανδή Stella Remander 6-1, 6-2. Στα ημιτελικά νίκησε τη Ρωσίδα Alena Kasatkina με σκορ 7-5, 6-1, ενώ στον τελικό αντιμετώπισε χωρίς μεγάλη δυσκολία την Ελληνοβελγίδα Sofia Costoulas και στέφθηκε πρωταθλήτρια με σκορ 6-2, 6-3.
Η δυναμική της Μιχαέλας φαίνεται από την αρχή του 2017 όπου έχει λάβει μέρος σε 3 διεθνή τουρνουά (Σερβία, Κροατία, Γαλλία) έχοντας κατακτήσει τους τίτλους σε Βελιγράδι και Bressuire και έφτασε ως τα ημιτελικά στο Vrsar της Κροατίας.
Αυτό δείχνει μια σταθερότητα στην απόδοση της, μια ποιότητα που τη συναντάμε μόνο σε μεγάλους αθλητές. Αυτό βέβαια είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της χημείας με τον προπονητή της, καθώς από τα 6 της χρόνια προπονείται στην Ακαδημία Φοίβος Μιχαλόπουλος και αρχίζει σιγά σιγά να εκπληρώνει τις φιλοδοξίες του Φοίβου γι’ αυτήν, που ξεπερνούν τα Ελληνικά Σύνορα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass