ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BRAZILIAN JIU JITSU NO GI ΤΗΣ IBJJF

Ασημένιο μετάλλιο στη Ρώμη ο Ν. Κοτασίδης

• Ενώ ο Ελ. Κόκκαλος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο • Σημαντικές οι επιτυχίες των «Μονομάχων» Λάρισας

Δημοσίευση: 12 Απρ 2017 9:40

Δύο μετάλλια στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu NO GI της IBJJF (International Brazilian Jiu-Jitsu Federation) στην Ιταλία που έλαβε μέρος η ομάδα της Rio Grappling Club Larissa, κέρδισε ο αθλητικός σύλλογος «Μονομάχοι» Λάρισας.

Συνολικά 1.200 αθλητές από όλη την Ευρώπη έδωσαν το «παρών» για ένα τριήμερο στο στάδιο Palapelicone της Ρώμης.
Η αποστολή ήταν να ξεκινήσει αρχικά με τέσσερις αθλητές αλλά ο Γιώργος Παπαδόπουλος λόγω τραυματισμού δεν ακολούθησε. Έτσι οι αθλητές που αγωνίστηκαν ήταν οι Νικόλαος Κοτασίδης, δεύτερη θέση με ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Master 4 Super Heavy, Ελευθέριος Κόκκαλος, τρίτη θέση με χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Master 1 Ultra Heavy, ενώ ο Δημήτριος Κεχαγιάς παίζοντας για πρώτη φορά εκτός Ελλάδος στη δυσκολότερη και πολυπληθέστατη κατηγορία των 67 kg, έδωσε δυνατό αγώνα αλλά δεν κατάφερε να πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα. Σίγουρα όμως θα έχει στο μέλλον πολλές ευκαιρίες για να εκπροσωπήσει επάξια τον σύλλογο και τη Λάρισα.
Ο προπονητής του συλλόγου των Μονομάχων, κ. Νικόλαος Κοτασίδης, συνεχάρη τους αθλητές του για τις επιδόσεις τους και ευχαρίστησε τους φίλους και γονείς που ακολούθησαν την αποστολή και βοήθησαν εμψυχώνοντας την ομάδα, καθώς επίσης και τους χορηγούς, με τη συμβολή των οποίων κατέστη δυνατή η συμμετοχή σ’ αυτό το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Να σημειωθεί επίσης πως ο αθλητής του συλλόγου Γιώργος Παπαδόπουλος θα αγωνιστεί μια εβδομάδα μετά το Πάσχα, σε μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις τις χώρας στο M.C.P (αγώνες mma σε κλουβί), για τη διεκδίκηση ζώνης τίτλου στα 100kg, που θα διεξαχθεί στο «Ιωάννης Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass