ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΤΡΙΤΗ(16:00)

Με την ίδια συνταγή ο Απόλλωνας

*Και στόχο να πετύχει τη 19η φετινή του νίκη

Δημοσίευση: 07 Απρ 2017 22:00

Πάσχα στην κορυφή και με διαφορά τεσσάρων βαθμών που έχει από τον δεύτερο Καραϊσκάκη, θέλει να κάνει ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος μεθαύριο Κυριακή υποδέχεται στην Φιλιππούπολη τον ουραγό Αστέρα Πετρίτη(16:00).

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν πολύ καλά πως θα είναι ένα κρας τεστ ενόψει του τελικού των τελικών, στις 23 Απριλίου στην Άρτα, με τον Καραϊσκάκη.

Μέχρι τότε βέβαια υπάρχει χρόνος και προέχει ο αγώνας της Κυριακής, όπου ο Απόλλωνας θα αγωνισθεί με την ίδια συνταγή επιτυχίας και θέλει να πετύχει τη 19η φετινή νίκη.

Ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σάκη Σάββα που εκτίει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του, ενώ ενδεχομένως στην ενδεκάδα να παίξουν δύο-τρία νέα πρόσωπα σε σχέση με τον αγώνα στο Ελευθεροχώρι, για να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ ΜΙΣΣΑΣ

Τρικαλινός διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση του πρωτοπόρου Απόλλωνα Λάρισας με τον Αστέρα Πετρίτη Κέρκυρας την προσεχή Κυριακή (09/04 16:00) στο γήπεδο Φιλιππούπολης, για την 25η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Ο Δημήτριος Μίσσας από την ΕΠΣ Τρικάλων θα σφυρίξει λοιπόν το ματς και βοηθοί του να είναι οι συντοπίτες του Χρήστος Αλεξόπουλος και Χρήστος Μπάλλας, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τικόζογλου από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Αναλυτικά οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 25ης αγωνιστικής(όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 16:00):

-Απόλλων Λάρισας - Αστέρας Πετρίτη: Δημήτριος Μίσσας, Χρήστος Αλεξόπουλος, Χρήστος Μπάλλας (Τρικάλων), παρ.Αλέξανδρος Τικόζογλου(Μακεδονίας)

-ΑΕ Καραϊσκάκης - Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου: Γεώργιος Βρέσκας, Μιχάλης Κελεσίδης, Αθανάσιος Παπαδάκης (Ημαθίας), παρ.Γεώργιος Τάπρατζης(Αιτ/νίας)

-Ένωση Απολλώνιου/Ιστιαίας - Θεσπρωτός: Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης, Λυκούργος Τσολακίδης, Βασίλειος Βαξαβανέλλης (Αθηνών) (15:00), παρ.Ιωάννης Κουζάκης(Θεσσαλίας)

-Διαγόρας Σεβαστής - Ολυμπιακός Βόλου: Αριστείδης Λυμπούδης, Νικόλαος Τσιότσος, Νικόλαος Τοροσιάδης (Μακεδονίας), παρ.Ιωάννης Κρίκης(Τρικάλων)

-Τηλυκράτης - Ρήγας Φεραίος: Κωνσταντίνος Διώτης, Χρήστος Κουτρομάνος, Θωμάς Βαλλιάνος (Αιτωλοακαρνανίας), παρ.Κωνσταντίνος Δάλλας(Ηπείρου)

 -Νίκη Βόλου - Πιερικός: Λάμπρος Μπεκιάρης (Καρδίτσας), Κώστας Ακρίβος, Γεώργιος Πατέτσος (Λάρισας), παρ.Θεόφιλος Φωτιάδης(Μακεδονίας)

-Πύδνα Κίτρους - Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Σταύρος Τσιμεντερίδης, Χρήστος Παπαδόπουλος, Θεόδωρος Τζιουβάρας (Κοζάνης), παρ. Περίανδρος Πετρόπουλος(Μακεδονίας)

-Εθνικός Φιλιππιάδας - Αμβρακία Κωστακίων: Ιωάννης Καλύβας, Πέτρος Νικολακόπουλος, Χρήστος Τσιρογιάννης (Αχαΐας), παρ.Χαράλαμπος Γεωργάκης(Θεσπρωτίας)

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass