ΦΟΥΛ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗ Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ (17.00) ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εμβόλιμες αγωνιστικές σε Α’ και Α1 ΕΠΣΛ

*Εάν ο Αχιλλέας Φ. προκριθεί στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, το ματς με τον ΠΟΕ θα αναβληθεί *Και δεύτερη εμβόλιμη στην Α1 εντός του τριημέρου 9-11/5 *Πώς διαμορφώνεται το αγωνιστικό πρόγραμμα μέχρι το τέλος της περιόδου

Δημοσίευση: 05 Απρ 2017 22:02

Τη διεξαγωγή εμβόλιμων αγωνιστικών μία στην Α’ Ερασιτεχνική και δύο στην Α1 Ερασιτεχνική αντίστοιχα αποφάσισε χθες η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΕΠΣΛ κατά τη διάρκεια των συναντήσεων με εκπροσώπους ομάδων των δύο κατηγοριών.

Συγκεκριμένα στη μεγάλη τοπική κατηγορία η εμβόλιμη αγωνιστική ορίστηκε για τη Μ. Τετάρτη, ενώ στην Α1 ΕΠΣΛ οι εμβόλιμες αγωνιστικές θα διεξαχθούν, η πρώτη τη Μ. Τετάρτη και η δεύτερη εντός του τριημέρου 9-11 Μαΐου.

Η Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Η πρώτη χρονικά σύσκεψη αφορούσε στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία και συμμετείχαν 12 από τα 16 σωματεία ήτοι Αχιλλέας Φ., Δωτιέας Αγιάς, Οικονόμος, Δήμητρα Γιάνν., Τύρναβος 2005, Αμυγδαλέα, ΠΟΕ, Βλαχογιάννι, Φαλανιακός, Καλοχώρι, Λάρισα 2012 και Μακρυχώρι.

Η πρόταση του προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου κ. Δημερά ήταν για τη διεξαγωγή μίας εμβόλιμης αγωνιστικής και συγκεκριμένα της 27ης εντός της Μ. Εβδομάδας ή της 28ης την εβδομάδα μετά την Κυριακή του Θωμά. Κατόπιν ψηφοφορίας που διενεργήθηκε αποφασίσθηκε όπως η εμβόλιμη αγωνιστική διεξαχθεί τη Μ. Τετάρτη, δηλαδή η 27η. Υπέρ αυτής της ημερομηνίας ψήφισαν τα σωματεία Τύρναβος 2005, ΠΟΕ, Οικονόμος, Μακρυχώρι, Αμυγδαλέα, Βλαχογιάννι, Λάρισα 2012 και Δωτιέας, ενώ για μετά την Κυριακή του Θωμά ψήφισαν οι Φαλανιακός, Καλοχώρι και Γιάννουλη. «Παρών» δήλωσε ο Αχιλλέας Φαρσάλων λόγω των υποχρεώσεών του στο Κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΟ. Αυτό σημαίνει ότι εάν ο Αχιλλέας Φαρσάλων προκριθεί σήμερα στο κύπελλο ερασιτεχνών τότε το παιχνίδι της εμβόλιμης αγωνιστικής της Μ. Τετάρτης με τον ΠΟΕ θα αναβληθεί μέχρι που να βρεθεί η κατάλληλη ημερομηνία (θα εξαρτηθεί από την πορεία του Αχιλλέα στο κύπελλο ερασιτεχνών).

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι από την πλευρά του Καλοχωρίου κατατέθηκε πρόταση για διεξαγωγή της εμβόλιμης αγωνιστική τη Μ. Τρίτη αντί της Μ. Τετάρτης αλλά απορρίφθηκε. Επίσης από την πλευρά της ΕΠΣΛ ελέχθη ότι θα μπορούσε η εμβόλιμη αγωνιστική να μοιραστεί σε δύο ημέρες, δηλαδή τη Μ. Τρίτη και τη Μ. Τετάρτη, ωστόσο μετά από παρέμβαση του εκπροσώπου της Αμυγδαλέας, που επισήμανε ότι κάτι τέτοιο δεν θα ήταν πρέπον λόγω της βαθμολογικής κρισιμότητας των αγώνων, η πρόταση αυτή απορρίφθηκε.

Με βάση λοιπόν την απόφαση για διεξαγωγή εμβόλιμης αγωνιστικής τη Μ. Τετάρτη, το αγωνιστικό πρόγραμμα της Α’ ΕΠΣΛ, μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, διαμορφώνεται ως εξής:

26η αγωνιστική: 8/4, 16.30

27η αγωνιστική: 12/4, 17.00

28η αγωνιστική: 23/4, 17.00

29η αγωνιστική: 29/4, 17.00

30ή αγωνιστική: 7/5, 17.00

Έτσι τα μπαράζ στην Α’ ΕΠΣΛ θα ξεκινήσουν στις 14/5 και θα διεξάγονται εναλλάξ Κυριακή-Τετάρτη.

Η Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Σχετικά με την Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία (παρέστησαν εννιά σωματεία) η πρόταση του κ. Δημερά αφορούσε στη διεξαγωγή μίας και μόνο εμβόλιμης αγωνιστικής, της αντίστοιχης που έγινε και στον α’ γύρο του πρωταθλήματος για λόγους ισονομίας. Η πρόταση αυτή έγινε απ’ όλους αποδεκτή, ωστόσο κατατέθηκε κι άλλη πρόταση από τον εκπρόσωπο του Ηρακλή Λάρισας για τη διεξαγωγή και δεύτερης εμβόλιμης αγωνιστικής τη Μ. Τετάρτη, προκειμένου το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί νωρίτερα και να μην υπάρξουν προβλήματα με τους ποδοσφαιριστές-μαθητές που δίνουν Πανελλήνιες.

Η πρόταση του Ηρακλή Λάρισας μπήκε σε ψηφοφορία και υπερψηφίστηκε με έξι ναι (Ηρακλή, Αμπελιά, Βούναινα, Πουρνάρι, Φιλοκτήτη, Ραχούλα) και τρία όχι (Αγ. Ανάργυροι, Κιλελέρ και Δαμασιακός). Επομένως στην Α1 ΕΠΣΛ η 28η αγωνιστική θα διεξαχθεί εμβόλιμα τη Μ. Τετάρτη όπως επίσης και η 32η εντός του τριημέρου 9-11 Μαΐου.

Κατόπιν τούτου το αγωνιστικό πρόγραμμα της Α1 ΕΠΣΛ μέχρι το τέλος διαμορφώνεται ως εξής:

27η αγωνιστική: 9/4, 16.30

28η αγωνιστική: 12/4, 17.00

29η αγωνιστική: 22/4, 17.00

30ή αγωνιστική: 30/4, 17.00

31η αγωνιστική: 6/5, 17.00

32η αγωνιστική: 9-11/5, 17.00

33η αγωνιστική: 14/5, 17.00

34η αγωνιστική: 20/5, 17.00

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass