ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ:

Γιατί αποχώρησα από την ΑΕΛ

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2017 13:23

Δηλώσεις έκανε ο πρώην, πλέον, τεχνικός της ΑΕΛ, Σάκης Τσιώλης, στο Metropolis σχετικά με την αποχώρησή του από τους «βυσσινί» δηλώνοντας πως φεύγει, με ήσυχη τη συνείδησή του, από την ομάδα. Υποστήριξε πως δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα στο αγωνιστικό σκέλος με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, ενώ άφησε ανοιχτό το «παραθυράκι» της επιστροφής του στους πάγκους από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

-Για την παραίτησή του: «Μου έγινε μια πρόταση ανανέωσης για τη νέα περίοδο γιατί έπρεπε να ξεκινήσει ο προγραμματισμός της νέας περιόδου. Επειδή με την ομάδα συνδέομαι συναισθηματικά και πιο «βαθιά» και όχι σαν επαγγελματίας προπονητής, θεώρησα πιο έντιμο να αποχωρήσω και να γίνουν τα σχέδια και ο προγραμματισμός με έναν άλλο κόουτς αφού δεν μπορούσα να συνεχίσω. Ήταν μια φορτισμένη χρονιά με μεγάλη πίεση και κάποια στιγμή πρέπει να είσαι και καλά ψυχολογικά εσύ».

-Για την πηγή της πίεσης: «Από την αρχή, από τη βαθμολογία, από τα δύσκολα πράγματα, ότι φέτος έγιναν πολλά πράγματα με πολλούς παίκτες, αλλά καταφέραμε να φτιάξουμε μια νέα ομάδα και όλα αυτά και έφυγα με ήσυχη τη συνείδησή μου. Ήθελα να φύγω έναν μήνα πιο πριν αλλά λόγω της εύθραυστης βαθμολογικής μας θέσης δεν μπορούσα να το κάνω αυτό. Το έκανα όταν τα πράγματα ήταν καλύτερα για εμάς».

-Για τη σχέση του με τον Αλέξη Κούγια: «Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι γιατί εγώ δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο. Εμένα το μόνο που με απασχολεί είναι τα αποδυτήρια, ο αγωνιστικός χώρος και τα αποδυτήρια. Σε αυτά δεν είχα κανένα πρόβλημα».

-Για την αποχώρησή του: «Όλα είχαν να κάνουν με τη νέα περίοδο. Επειδή δεν ήθελα να συνεχίσω τη νέα περίοδο, νομίζω ότι ήταν πιο έντιμο και πιο καλά για όλους να τελειώσουμε εδώ. Αυτό και τίποτα περισσότερο. Δεν έβλεπα τον εαυτό μου έτοιμο να συνεχίσω και τη νέα περίοδο».

-Για την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ: «Η ΑΕΛ είναι απαλλαγμένη από το πολύ μεγάλο βάρος που είχε, την πίεση και το άγχος και ενδεχομένως να έχει καλύτερη απόδοση από εδώ και πέρα. Μαθηματικά τίποτα δεν έχει τελειώσει γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να γίνει στις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά το άγχος έχει φύγει. Μπορεί κι εγώ να ασκούσα μεγαλύτερη πίεση στους παίκτες, για να πάω πάλι στους λόγους αποχώρησης, λόγω του συναισθηματικού δεσίματος που έχω με την ομάδα και αυτό να δημιουργούσε πρόβλημα. Η Τούμπα είναι ένα γήπεδο που είναι πιεστικό. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κάνει περισσότερα πράγματα με βάση το ρόστερ. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά μπορεί να δει το παιχνίδι πιο χαλαρά η Λάρισα».

-Για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος: «Μου άρεσε γιατί θα υπάρχει περισσότερη ανταγωνιστικότητα και οι ομάδες θα πρέπει να είναι πιο έτοιμες μέχρι τέλους και πιο σοβαρές στις προετοιμασίες».

-Για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του: «Σίγουρα το θέλω πάρα πολύ. Στη νέα αγωνιστική περίοδο βέβαια θα εξέταζα τις επιλογές. Δεν μου έχουν γίνει επίσημες προτάσεις. Θεωρητικά κάτι γίνεται αλλά μετά το Πάσχα θα είμαι σε θέση να αξιολογήσω κάποια πράγματα που θα με απασχολήσουν τότε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass