Το… παράσημο της νίκης

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2017 22:11

Στον χθεσινό αγώνα για πρώτη φορά βρέθηκε στο Ael Fc Arena(εντυπωσιασμένος από την αθλητική εγκατάσταση) ο νέος διοικητής 1η Στρατιάς αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης(αριστερά) που στο ημίχρονο του αγώνα είχε συνομιλία

με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, τον αθλητικό συντάκτη της «Ε» Σωτήρη Κέλλα και τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Λαρισαίο Βασίλη Κόκκαλη. Ο περιφερειάρχης τού είπε για το... παράσημο της νίκης που έπαιρνε η ΑΕΛ ως εκείνη τη στιγμή με τον υφυπουργό κ. Κόκκαλη να τον παροτρύνει από δω και πέρα να είναι τακτικός επισκέπτης του γηπέδου.

Ευγενέστατος ο κ. Ζερβάκης απάντησε ότι παρακολούθησε την ΑΕΛ (άλλωστε η σύζυγός του κατάγεται από το Ζάρκο Τρικάλων) και είπε ότι αυτή η ομάδα αποτελεί με τα κατορθώματά της (ένα πρωτάθλημα και δυο κύπελλα) πρεσβευτή της πόλης, αλλά περίμενε να υπάρχει μεγαλύτερη προσέλευση θεατών αφού συνήθιζε να βλέπει την ομάδα με πολύ κόσμο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass