*Από τη διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΚ Λάρισας για ζημιές στο Αλκαζάρ το 2014

ΠΑΕ ΑΕΛ: Καταγγελία για να μην αδειοδοτηθούμε

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2017 22:21

Δύο ημέρες πριν τον κρίσιμο αγώνα με τον Παναιτωλικό, η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοινωσή της

έκανε γνωστό πως η διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΚ Λάρισας (Αλκαζάρ) κατήγγειλε οφειλή η οποία υπήρχε από τη διοίκηση Βαγγέλη Πλεξίδα με αποτέλεσμα να υπάρχει – σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΑΕ – θέμα με την αδειοδότηση, ενώ αναφέρεται στην ανακοίνωση πως οι «βυσσινί» δεν θα πληρώσουν την οφειλή ακόμη κι αν αυτό επιφέρει την πτώση της ομάδας στη Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Η διοικούσα επιτροπή του ΕΑΚ Λάρισας, στην οποία προεδρεύει ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων κ. Κωσταρόπουλος Γεώργιος, έκανε καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ζητώντας να μην αδειοδοτηθεί η ΠΑΕ ΑΕΛ για τη συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα της Super League, για οφειλή προς αυτή από την ΠΑΕ ΑΕΛ επί εποχής Βαγγέλη Πλεξίδα και συγκεκριμένα για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη το στάδιο Αλκαζάρ τον Σεπτέμβριο του 2014, στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ – ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αυτή η καταγγελία γίνεται στο παρόν χρονικό σημείο, δηλαδή 2μισι χρόνια μετά και ενώ από την ΠΑΕ ΑΕΛ έχει κατατεθεί ένας πλήρης φάκελος στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, με εξοφλημένες όλες τις οφειλές μέχρι σήμερα, που πληρώθηκαν οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, καθώς και το διοικητικό προσωπικό αλλά και το προσωπικό των γηπεδικών υποδομών της ΠΑΕ ΑΕΛ και θα εμφανίζεται ως μοναδική εκκρεμότητα η απαίτησή της από τον κ. Κωσταρόπουλου της διοικούσας επιτροπής του Αλκαζάρ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία αγόγγυστα έχει εξοφλήσει όλες τις υποχρεώσεις της προηγούμενης ιδιοκτησίας, αλλά και όλες τις τρέχουσες υποχρεώσεις σε ΙΚΑ, Εφορία, προσωπικό και πιστωτές, δηλώνει ότι δεν θα υποκύψει σε αυτήν την αχαρακτήριστη ενέργεια και ας μην αδειοδοτηθούμε και ας υποβιβαστούμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass