ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΤΟ 4ο ΓΕΛ ΒΟΛΟΥ 4-0

Τεσ-σάρωσε το 1ο ΓΕΛ Λάρισας

* Στη συνέχεια της διοργάνωσης θα αγωνιστεί με το 2ο ΕΠΑΛ Τρικάλων

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2017 22:08

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, η ομάδα ποδοσφαίρου του 1ου ΓΕΛ Λάρισας κέρδισε χθες στη Νεάπολη την αντίστοιχη του 4ου ΓΕΛ Βόλου με 4-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του 1ου ΓΕΛ απέναντι σε μια ομάδα που προσπάθησε φιλότιμα ήταν ουσιαστικοί, είχαν αγωνιστική πειθαρχία και «καθάρισαν» ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο τον αγώνα, πετυχαίνοντας τα τρία από τα τέσσερα συνολικά τέρματα.

Στο 8΄από θαυμάσια εκτέλεση φάουλ ο Αλέξανδρος Τσιούτσιας αιφνιδίασε τον Ζουρνατζή και έκανε το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα στο 11΄οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 1-1, όμως στο σουτ του Οικονόμου η μπάλα κατέληξε άουτ.

Το 1ο ΓΕΛ Λάρισας διπλασίασε τα τέρματά του με τον Θανάση Νταμπαλέτσιο ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0 και στο 21΄από κάθετη πάσα του Καμπέρη ο Αχιλλέας Κακαράτζας με σουτ έστειλε την μπάλα να καταλήξει στη ρίζα της αριστερής καθέτου δοκού και εν συνεχεία στα δίχτυα(3-0).

Στην επανάληψη η ομάδα του Βόλου προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς αποτέλεσμα και στο 47΄από πάσα του Τσιούτσια αυτή την φορά ο Κώστας Καμπέρης με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Μάλιστα οι νικητές είχαν μια ακόμη σημαντική ευκαιρία στο 55΄να πετύχουν ένα πέμπτο γκολ, όμως στην εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του αρχηγού τους Τσιούτσια πλάγια από αριστερά ο γκολκίπερ του Βόλου απέκρουσε την μπάλα.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Άγγιξε το άριστα η διαιτησία του Δημήτρη Κυρίτση, ενώ πολύ καλοί ήταν και οι δυο συνεργάτες του, ο Θοδωρής Ζιάγκας με τον Κώστα Τσιτώτα.

Γιατρός του αγώνα να σημειώσουμε πως ήταν ο ορθοπεδικός Πρόδρομος Νατσαρίδης.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

1ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ(Βασίλειος Κωνσταντούλας-Στέλλα Δαλαμήτρα): Παπαρσένος, Τσούντσουρας, Παπαδόπουλος, Νταμπαλέτσιος, Τσιούπρος, Θανάσης, Τσιούτσιας, Σκόμπας, Λεσάι, Κακαράτζας, Καμπέρης(Νάστος, Μπαλαής, Χοτάι, Ραμάι, Μπαρλαγιάννης).

4ο ΓΕΛ ΒΟΛΟΥ(Παύλος Κανιούρας): Ζουρνατζής, Μπαλαμώτης, Τσιάνος, Σήψας, Δώσσας, Οικονόμου, Τσιανάκας, Φέιζο, Κουκουτής, Μόσχοβος, Αλεξανδρίδης(Σκοτινιώτης, Γιαννακόπουλος, Στεργιόπουλος, Τσαραώσης, Βογιατζής, Τσαρέλας, Γούλας).

ΜΕ ΤΟ 2ο ΕΠΑΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Στον τελικό της Θεσσαλίας, η ομάδα του 1ου ΓΕΛ Λάρισας θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του 2ου ΕΠΑΛ Τρικάλων, η οποία νίκησε χθες στο γήπεδο της Κρανιάς Καρδίτσας το 1ο ΕΠΑΛ, με σκορ 3-1.

Το παιχνίδι θα γίνει πιθανότατα αύριο Πέμπτη 16 Μαρτίου στα Τρίκαλα.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ.: Βασίλης Ντάμπλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass