ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΓΟΣ:

Ο Κρητικός είναι παίκτης για την ΑΕΛ

• Ευχαριστώ τους Λαρισαίους ποδοσφαιριστές που δείχνουν τον σεβασμό τους στην Αναγέννηση

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2017 22:10

Μέλι στάζει για τους παίκτες που αγωνίζονται στην Αναγέννηση Καρδίτσας και έχουν λαρισινή προέλευση ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» Γιάννης Μάγγος.


Μετά τη νίκη που έκανε η ΑΣΑ προχθές το απόγευμα στο στάδιο της πόλης επί των Χανίων με 2-0 (6′ Κισκαμπάνης, 50′ αυτ. Λάσκαρης), ο νεαρός Καρδιτσιώτης προπονητής βρέθηκε μαζί με τον συνεργάτη του Γιώργο Μηλίγκα στην καφετέρια των πρώην ποδοσφαιριστών της ομάδας Άγγελου Χατζηρίζου, Σωκράτη Μπουντούρη, τονίζοντας σε φιλική συζήτηση τα εξής: «Καταρχήν θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες μου γιατί μέσα σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο έκαναν κατάθεση ψυχής και η νίκη επί της ομάδας των Χανίων ήρθε δίκαια.
Ιδιαίτερα όμως θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά από τη Λάρισα που δείχνουν σεβασμό στην Αναγέννηση και αναφέρομαι στους Κισκαμπάνη, Μπλέντι, Πρίφτη, Καραγιάννη και Τσιλούλη.
Άφησα τελευταίο τον Τάσο Κρητικό, είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολλά αγωνιστικά χαρίσματα και θεωρώ πως αυτό το παιδί που ήρθε δανεικός, πρέπει να επιστρέψει στην ΑΕΛ.
Πέρασε μια περιπέτεια, όμως έχει τρομερή θέληση και αγαπά όπως όλοι οι Λαρισαίοι παίκτες, την ομάδα της Λάρισας που θέλουμε να τη βλέπουμε μόνιμα να αγωνίζεται στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας.
Επίσης και ο Σωτήρης Τσιλούλης που είναι νεαρός σε ηλικία και έχει το μέλλον μπροστά του, αποψή μου είναι πως μπορεί να βοηθήσει τους «βυσσινί».
Ο κόσμος της Καρδίτσας αναγνωρίζει τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν τα παιδιά από τη Λάρισα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την επαγγελματική συνέπεια που δείχνουν».
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass