ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ

Θετικό το κλίμα στην αντιπολίτευση της ΕΠΣΛ

*Ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των σωματείων δηλώνει ο Δ. Μπουχλαριώτης *Πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση για τον τελικό του κυπέλλου

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2017 22:20

Συνεχίζονται οι επαφές με τα σωματεία του νομού ενόψει των επικείμενων εκλογών στην ΕΠΣΛ και αυτό το οποίο διαπιστώνουν οι άνθρωποι της κίνησης «Επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό» είναι η πολύ μεγάλη ανταπόκριση που υπάρχει, όπως και η διάθεση των ερασιτεχνών παραγόντων για αλλαγή στη διοίκηση της ΕΠΣΛ το καλοκαίρι.

Το κλίμα είναι θετικό, όπως επισήμανε ο επικεφαλής της κίνησης «Επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό», Δημήτρης Μπουχλαριώτης ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του από τη μέχρι τώρα πορεία των συζητήσεων με τους ερασιτέχνες παράγοντες.

«Τα σωματεία προσδοκούν αλλαγή σελίδας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουχλαριώτης τονίζοντας ότι αυτό είναι το «μήνυμα που λαμβάνουμε στις συναντήσεις που έχουμε με τους παράγοντες των ομάδων».

Οι συναντήσεις με τα σωματεία θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν και περιφερειακές συγκεντρώσεις, ανά περιοχή του νομού Λάρισας, προκειμένου να αναλυθεί το πρόγραμμα της παράταξης.

ΤΥΠΙΚΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ.

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΛ

Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΕΠΣΛ συνάντηση εκπροσώπων των δύο φιναλίστ του κυπέλλου ΕΠΣΛ, του Αχιλλέα Φαρσάλων και του Δωτιέα Αγιάς, με την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης προκειμένου να συζητηθούν κάποια διαδικαστικά θέματα που αφορούν στον φετινό τελικό, που ορίστηκε να διεξαχθεί στις 16 Μαρτίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15.15, στο στάδιο Αλκαζάρ.

Μετά από κλήρωση που έγινε τυπικά γηπεδούχος θα είναι ο Αχιλλέας Φαρσάλων. Σε ό,τι αφορά στο φίλαθλο κοινό, αποφασίστηκε όπως η θύρα 4 διατεθεί για τους φιλάθλους του Αχιλλέα Φαρσάλων και η θύρα 2 για τους φιλάθλους του Δωτιέα Αγιάς. Στη θύρα 3 θα τοποθετηθούν οι ουδέτεροι φίλαθλοι και οι επίσημοι. Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 5 ευρώ για τις θύρες 4 και 5, ενώ για τη θύρα των επισήμων 10 ευρώ. Τα έξοδα για το στάδιο Αλκαζάρ θα διατεθούν στο ταμείο αρωγής της ΕΠΣΛ.

Επίσης έγινε λόγος και για τον διαιτητή του τελικού, για τον οποίο οι εκπρόσωποι των σωματείων ρωτήθηκαν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε κοινή αποδοχή για την Μάχη Τσιοφλίκη, ωστόσο τον τελευταίο λόγο θα τον έχει η ΕΔ/ΕΠΣΛ. Τέλος την Τρίτη 14 Μαρτίου στις 14.00 στα γραφεία της ΕΠΣΛ θα δοθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό.

ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΣΔΠΛ;

Εν τω μεταξύ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΣΔΠΛ υπέβαλε αίτημα στην ΕΠΣΛ για ενίσχυση με το ποσό των 2.000 ευρώ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η διοίκηση της ΕΠΣΛ αποφάσισε να ικανοποιήσει το αίτημα του ΣΔΠΛ και να προχωρήσει στην καταβολή του ποσού.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass