ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΓΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ ΜΕ 3-0 ΣΕΤ

Νίκη πέτυχαν τα κορίτσια της ΑΕΛ

*Είναι στην κορυφή της βαθμολογίας

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2017 10:05

Με μια μέτρια εμφάνιση τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ της ΑΕΛ κατέκτησαν τη νίκη απέναντι στην ουραγό της Βαθμολογίας ομάδα του Αλμυρού, η όποια παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένη, σε σχέση με τον πρώτο γύρο, αλλά ηττήθηκε με 3-0 σετ.

Στο πρώτο σετ οι φιλοξενούμενες αιφνιδίασαν την ΑΕΛ που ξεκίνησε το παιχνίδι πολύ μέτρια, καθώς έκανε συνεχόμενα λάθη και χαμένα σέρβις με αποτέλεσμα να προηγηθεί και με διάφορα τεσσάρων πόντων. Οι βυσσινί κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο τέλος του σετ και να το κερδίσουν με 25-23.

Εμφανώς πιο βελτιωμένες οι γηπεδούχες στο 2ο σετ κατάφεραν να κρατήσουν μια διάφορα από την αρχή και να το κερδίσουν. Η ψυχολογία πλέον ήταν με την ΑΕΛ η όποια δεν δυσκολεύτηκε να πάρει και το τρίτο σετ εύκολα και να κάνει το 3-0.

Ήταν η 11η νίκη στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Β' Εθνικής σε ισάριθμα παιχνίδια και διατηρεί την ΑΕΛ στην κορυφή της βαθμολογίας με 33 βαθμούς. Ακολουθεί δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΡΓΩ στον Βόλο.

Τα σετ: 25-23, 25-20, 25-9

ΑΕΛ (Ιόβτσεβ ) Ανδρεάδη, Βελεσιώτη, Ιοβτσέβα, Καμπουρογιάννη, Κολοβέτσιου, Κουμπαρά, Κοντογιάννη, Λουκανίκα, Μπουφίκου, Μπρούτσου, Παπαδημητρίου, Τεντολούρη, Χατζή, Χρυσοπούλου.

Γ.Σ ΑΛΜΥΡΟΥ ( Ξύδης ) Πανταζή, Μητσογιάννη, Παπακωνσταντίνου, Ζαντιώτη, Τσιγάνη, Αραμπατζή Χ, Μπουκουβάλα, Καρκαλιά, Γοδινοπούλου, Κυρίτση, Αραμπατζή Σ, Τσάνη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass