ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΡΑΣ. ΑΕΛ

Βαθαίνει το σχίσμα ΠΑΕ και ερασ. ΑΕΛ

*Ο Πηλαδάκης αποφάσισε να μην απαντήσει, ενώ ερωτηματικό είναι ο Πλεξίδας

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2017 22:00

Βαθαίνει το σχίσμα μεταξύ της ΠΑΕ ΑΕΛ και της ερασιτεχνικής μετά την απόφαση της ερασιτεχνικής ΑΕΛ να ζητήσει οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ ΑΕΛ με αίτησή της στο Ειρηνοδικείο Λάρισας.

Χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ με αφορμή μια ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του προέδρου της ερασ. ΑΕΛ Αντώνη Τσαγκάλη ζητάει την παραίτησή του. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Χθες, στην ενημέρωση από την ΠΑΕ των θεσμικών οργάνων του νομού και του συνόλου των φιλάθλων, με γραπτή και επομένως απολύτως συνειδητοποιημένη δήλωσή του, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης έθεσε την προσωπικότητα και τον θεσμικό του ρόλο στη διάθεση ολόκληρης της οικογένειας της ΑΕΛ (οπαδοί, Ερασιτεχνική, ΠΑΕ), ώστε να λυθούν οι οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις με απευθείας διάλογο, για να μπορέσει η ΑΕΛ να μεγαλουργήσει πάλι ενωμένη.

Αυτήν την παρέμβαση του δημάρχου, φρόντισε αμέσως κι επίσης συνειδητοποιμένα, ελπίζουμε μόνος, να τορπιλίσει με ανεπίτρεπτο τρόπο, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, Αντώνης Τσαγκάλης, δυστυχώς γιατρός, άρα φιλάνθρωπος, με γραπτή ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Λυπούμεθα ειλικρινά για τον τρόπο με τον οποίο ο κ. Τσαγκάλης επέλεξε να σχολιάσει τη δημόσια και απολύτως ενωτική παρέμβαση του δημάρχου.

Ακόμη δεν καταλαβαίνουμε πώς έκανε το μεγάλο λάθος να τολμήσει να συσχετίσει την αγάπη όλων μας για την ΑΕΛ και τις παιδικές ψυχές όλου του κόσμου, όπως επιτάσσει η ξεχωριστή αισθητική του συλλόγου, την οποία η νέα ηγεσία της ΠΑΕ αντιλαμβάνεται όλο και περισσότερο, με ακραία υποτιμητικές για την ιστορία της ΑΕΛ και όσα σημαίνουν τα παιδιά όλων των ανθρώπων, ταπεινότατες πολιτικές επιλογές και επισημάνσεις, οι οποίες επειδή προέρχονται από τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, δηλαδή ενός αναπόσπαστου κομματιού και της ΠΑΕ, μας εκθέτουν όλους.

Από σήμερα για τον κ. Τσαγκάλη και για το μέλλον του στην οικογένεια της ΑΕΛ, υπάρχουν δύο δρόμοι: Ο ένας της παραίτησης με μια μεγάλη συγγνώμη και ο άλλος της αποπομπής του από το υγιές κομμάτι της Ερασιτεχνικής και εκλογής άλλου προσώπου, το οποίο δεν θα εκθέτει την ΑΕΛ και δεν θα τη διχάζει, όπως έχει γίνει από την πρώτη μέρα της παρουσίας του στην ιδιαίτερα τιμητική αυτή θέση.

Όλη η οικογένεια της ΑΕΛ έχει εκπλαγεί δυσάρεστα απ' αυτή την προσωπική του τοποθέτηση, εκτός από κάποιους που χρησιμοποιούν το όνομα της ομάδας με ταπεινό τρόπο, είτε για να αποκτήσουν ονοματεπώνυμο και παρουσία στην κοινωνία είτε για να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη.

Αυτή είναι η τελευταία ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ δημόσια τοποθέτησή μας κι απ' αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να μπούμε ξανά στη διαδικασία οποιασδήποτε δημόσιας αντιπαράθεσης, είτε με την Ερασιτεχνική, είτε με μέλος του σωματείου, είτε με δημοσιογράφους, είτε με οποιονδήποτε άλλον και θα απέχουμε από σήμερα κάθε απαντήσεως ή ανακοινώσεως. Το μόνο το οποίο θα κάνουμε αν συκοφαντηθούμε ή προσβληθούμε, είναι ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ, να προσφύγουμε στα θεσμοθετημένα από την πολιτεία όργανα (δικαιοσύνη, ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο, πειθαρχικά όργανα), όπως ήδη έχουμε κάνει για συγκεκριμένο δημοσιογράφο και επιχείρηση.

Τέλος, η ΠΑΕ ΑΕΛ, πειθαρχώντας απόλυτα - γιατί άλλωστε μας εκφράζουν απολύτως - στα όσα ανέφερε ο πρώτος πολίτης της Λάρισας, είμαστε έτοιμοι οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, να παραστούμε στην πρόσκληση του κ. Καλογιάννη και να λύσουμε καλοπροαίρετα την οποιαδήποτε διαφορά μας με τον οποιονδήποτε, με έναν και μοναδικό στόχο. Στο τέλος του πρωταθλήματος να έχουμε μια ανεξάρτητη, χωρίς χρέη, με σπουδαίο κορμό και με προπονητή τον κ. Σάκη Τσιώλη, ποδοσφαιρική ομάδα, της οποίας ο πρώτος και καλύτερος παίκτης θα είναι ο ενωμένος ανυπέρβλητος κόσμος της».

ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΕΞΙΔΑΣ

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες σχετικά με τα όσα είπε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κούγιας στην εκδήλωση της Κυριακής που έκανε η ΠΑΕ ΑΕΛ, ο πρώην μεγαλομέτοχος κ. Κωστής Πηλαδάκης αποφάσισε να μην απαντήσει ενώ ερωτηματικό είναι τι θα κάνει ένας ακόμα πρώην μεγαλομέτοχος ο Βαγγέλης Πλεξίδας που θεωρεί εαυτόν θιγμένο.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Σήμερα οι παίκτες της ΑΕΛ επιστρέφουν σε προπονητικούς ρυθμούς ενόψει του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ενώ χθες ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης δεν παρακολούθησε διά ζώσης της αναμέτρησης Πανιωνίου-ΑΕΚ παρά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ ότι θα έβλεπε τον αγώνα μαζί με τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Προφανώς ο προπονητής δεν ήθελε να δημιουργηθεί ένταση ενόψει του αγώνα του Σαββάτου…

ΜΙΑ ΔΙΚΗ

Από την ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώθηκε και μια δίκη που αφορά στην αγωγή του πρώην ποδοσφαιριστή Ηλία Κυριακίδη και αναφέρει τα εξής: «Την Παρασκευή συζητείται ενώπιον του Ειρηνοδικείου Λάρισας η αγωγή του ποδοσφαιριστή Ηλία Κυριακίδη, κατά του σωματείου της ΑΕΛ και του Βαγγέλη Πλεξίδα, για οφειλή από την εποχή που η ομάδα αγωνιζόταν στην Γ' Εθνική ως ερασιτεχνικό σωματείο. Δυστυχώς στην περίπτωση που δικαιωθεί ο Ηλίας Κυριακίδης, τα 19.500 ευρώ που διεκδικεί, θα καταβάλει έντοκα η σημερινή ΠΑΕ ΑΕΛ, αποπληρώνοντας ένα ακόμη χρέος το οποίο δημιουργήθηκε με διοίκηση ερασιτεχνικής και διαχείριση Βαγγέλη Πλεξίδα».

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Στο μεταξύ ανακοινώθηκε ότι στον αγώνα ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα κόπηκαν 1.536 εισιτήρια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass