ΤΙ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

«Είμαστε ένα βήμα πριν τη σωτηρία…»

* «Παίζουμε πιο απελευθερωμένα και πιο καλά» * Χωρίς τον Πάβολ Φάρκας με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2017 11:35

Η ΑΕΛ μπορεί να μην κέρδισε τα Γιάννενα προχθές στο Ael Fc Arena (1-1) αλλά κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού μετά τις ήττες του Ηρακλή και της Βέροιας, μεγάλωσε τη διαφορά από τον Λεβαδειακό και παράλληλα πλέον έβαλε από κάτω βαθμολογικά τον Αστέρα Τρίπολης.

Αποτελέσματα ευνοϊκά που την καταστούν πλέον φαβορί για την παραμονή καθώς έχει καλό πρόγραμμα και το κυριότερο δείχνει αγωνιστική ανάταση.

Ο προπονητής της ομάδας Σάκης Τσιώλης χθες στην ομιλία στους παίκτες δεν δίστασε να πει ότι η ομάδα είναι ένα βήμα πριν την παραμονή και όπως όλα δείχνουν το βαθμολογικό όριο θα είναι 25-26 βαθμοί για την παραμονή. Η ΑΕΛ ίσως να μην χρειαστεί ούτε δυο νίκες με τρία παιχνίδια εντός έδρας (με  Αστέρα Τρίπολης, Παναιτωλικό και Ξάνθη).

Τους είπε να είναι περήφανοι για την αγωνιστική εικόνα γιατί έπαιξαν πολύ καλά και περιόρισαν τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο και αν δεν υπήρχε ο Πασχαλάκης που βρέθηκε σε εκπληκτική μέρα τότε θα είχαν κατακτήσει τη μεγαλύτερη φετινή νίκη.

Χαρακτήρισε στην ομιλία του «μαξιλάρι» τη βαθμολογική διαφορά που υπάρχει από τις υπόλοιπες ομάδες γι’ αυτό και παρότρυνε τους ποδοσφαιριστές να παίζουν πιο ελεύθερα γιατί έχουν δυνατότητες τρελές.

Πιστεύει μάλιστα ότι μόλις η ομάδα σωθεί μαθηματικά τότε θα παίξει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο και θα τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά.

Στο μεταξύ ο Σάκης Τσιώλης αναφέρουμε ότι διαχειρίσθηκε άψογα το παιχνίδι από πλευράς τακτικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ξεκίνησε με μια τακτική 4-2-3-1 ή για να ακριβολογούμε περισσότερο 4-1-4-1 αφού ο Ντέλετιτς βοηθούσε τον Αγκάνοβιτς στη μεσαία γραμμή με τον Μασαλέσα να είναι καθαρό αμυντικό χαφ.

Το γεγονός ότι δεν επηρέασε την ομάδα ο τραυματισμός του Ρέντζα χρεώνεται στα θετικά ενώ βλέποντας την πολύ καλή εικόνα της ομάδας έβαλε τον Τσακοπίτο για να παίξει με 4-4-2 και στη συνέχεια τον Ρέγες για να πάει σε ένα 4-3-3 κάνοντας την ΑΕΛ φουλ επιθετική.

Τελικά δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς αφού εκεί υπήρχε ο Πασχαλάκης.

Ο βαθμός είναι καλός αλλά η νίκη θα δημιουργούσε μια νέα τάξη πραγμάτων για την ομάδα.

ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΚΑΣ

Επόμενος αντίπαλος για την ΑΕΛ είναι ο Πανιώνιος στην Αθήνα στις 17.15 το ερχόμενο Σάββατο όπου ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Φατιόν και Φάρκας αφού ο τελευταίος θα εκτίσει την ποινή του στα εκτός έδρας παιχνίδια με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ.

Από κει και πέρα δεν μπορεί να υπολογίζει τον Ρέντζα που έχει μια μικρή θλάση στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός για μία εβδομάδα (έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα με τα Γιάννενα).

Για τους Λελογκονόλο Μασαλέσα, Ανδρέα Αβραάμ, που ένιωσαν ενοχλήσεις μετά τη λήξη της αναμέτρησης, πιθανότατα θα κάνουν προληπτικά για τρεις μέρες ατομικό πρόγραμμα, η κατάστασή τους θα εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες για να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι στη διάθεση του προπονητή δεν θα είναι οι τραυματίες Ντοντό και Τικίτο αλλά και ο Ξενοδόχοφ.

Σήμερα υπάρχει ρεπό και από αύριο κανονικά προπόνηση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass