ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ ΜΕ 2-0

Ασταμάτητος ο Απόλλων Λάρισας

*Παραμένει μόνος πρώτος στον 2ο΄ομιλο της Γ΄ Εθνικής *Και προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2017 10:10

Μια ακόμη σπουδαία νίκη πέτυχε το απόγευμα χθες στη Φιλιππούπολη ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος επικράτησε του μαχητικού Ρήγα Φεραίου με σκορ 2-0.

Το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας και οι «κυανόλευκοι» έκαναν ουσιαστικά μια πρόβα... τζενεράλε, ενόψει του Θεσσαλικού ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στον Βόλο, την ερχόμενη Κυριακή 12 Μαρτίου.

Στο 7΄ σε σουτ του Μανθάνο η μπάλα πέρασε άουτ και στο 19΄ο Πέντα εκτέλεσε φάουλ, αλλά στο γυριστό σουτ του Ιορδανίδη μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε την μπάλα ο γκολκίπερ Παπαγιάννης που ήταν σε ετοιμότητα.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 22′ με τον Κυπτίου ο οποίος μπήκε στην περιοχή του Κουρδή από τα αριστερά, αλλά το σουτ που δοκίμασε δεν βρήκε στόχο με την μπάλα να περνά ψηλά άουτ.

Επτά λεπτά αργότερα στο 29′ ο Μανθάνο έστρωσε την μπάλα έξω από την περιοχή στον Παπαδόπουλο, αλλά το συρτό σουτ του αμυντικού μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας του Ρήγα Φεραίου.

Στο 33′ οι γηπεδούχοι έφτασαν ξανά κοντά στο γκολ. Ο Καρακατσάνης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Σαχινίδης πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, αλλά ο Μανθάνο που έγινε αποδέκτης της μπάλας στη μικρή περιοχή δεν κατάφερε να νικήσει τον Παπαγιάννη που έδιωξε με τα πόδια.

Το συγκρότημα του Σάκη Θεοδοσιάδη συνέχισε να απειλεί με σουτ έξω από την περιοχή στη συνέχεια. Στο 37′ ο Σκούπρας δεν ανησύχησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ και στο 42′ σε προσπάθεια του Μανθάνο η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Παπαγιάννη.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου στο 45′ ο Σκούπρας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, εκεί όπου στη μικρή περιοχή ο Σαχινίδης με κεφαλιά είδε την μπάλα να περνά δίπλα από την εστία του Ρήγα και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στο ημίχρονο με 0-0.

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΚΟΡ

Δυνατά ξεκίνησε στην επανάληψη ο Απόλλωνας και στο 51΄κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ.

Ο Πέντα εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και στο δεύτερο δοκάρι ο Πλάτωνας Καρακατσάνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Μάλιστα οι παίκτες της λαρισινής ομάδας έφτασαν και κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 55΄.

Ο Σκούπρας έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Μανθάνο απέναντι από τον Παπαγιάννη δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα που απέκρουσε εντυπωσιακά την μπάλα, ενώ στην επαναφορά ο Καρακατσάνης την έστειλε πάνω από τα δοκάρια του Ρήγα.

Οι παίκτες του Απόλλωνα έψαχναν τον τρόπο για να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ και στο 63′ ο Σαχινίδης έκλεψε την μπάλα μέσα στην περιοχή του Ρήγα, δοκίμασε και το σουτ, αλλά στάθηκε άτυχος καθώς η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Παπαγιάννη, που απλά παρακολουθούσε τη πορεία της μπάλας.

Το συγκρότημα του Σάκη Θεοδοσιάδη κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό μέχρι το τέλος του αγώνα. Οι «κυανόλευκοι» απείλησαν στο 79′ με τον Διβανέ που είχε περάσει σαν αλλαγή προηγουμένως, αλλά το σουτ του δεν βρήκε στόχο και πέρασε άουτ, ενώ στο 87′ το σουτ του Παπαδόπουλου μπλόκαρε σταθερά ο Παπαγιάννης την μπάλα.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας, ο Παπαδόπουλος μπήκε από αριστερά στην περιοχή του Ρήγα Φεραίου έσπασε τη μπάλα στον Βασίλη Σαχινίδη που εξ επαφής διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ο Απόλλωνας με τη νίκη του παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον κοιτάει το επόμενο παιχνίδι στον Βόλο, με τον Ολυμπιακό, που θα κρίνει την κορυφή.

Διαιτησία: Γκορτσίλας (Νατσιόπουλος, Παπαδόπουλος), Μακεδονίας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουρδής, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Αγρόδημος, Σκούπρας (76' Κυριάκος), Καρακατσάνης, Σαχινίδης, Πέντα (61' Διβανές), Μανθάνο (82' Καμπέρης).

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Λάκης Μπακάλης): Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γκάγκας, Γεωργατζής, Κυπτίου, Μπόρας, Τζοβάρας (46' Σέττος), Καναβός (46' Γκίκα), Τσελεπής (69' Κέβιν).

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΕ Ιστιαίας-Νίκη Βόλου      0-1

Διαγόρας Σεβαστής-Τηλυκράτης   2-0

Απόλλων Λάρισας-Ρήγας Φεραίος          2-0

Ολυμπιακός Βόλου-Πιερικός         1-0

Θεσπρωτός-Νεοκαισάρεια 2-0

Ελευθεροχώρι-Αμβρακία Κωστακίων      2-1

Αστέρας Πετρίτη-Φιλιππιάδα        0-1

ΑΕ Καραϊσκάκης-Πύδνα Κίτρους   2-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 21 αγώνες)

Απόλλων Λ.  46-14  51

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ολυμπιακός Β.        33-9   49

Διαγόρας Σεβαστής 35-19  45

Νίκη Βόλου    32-17  45

Καραϊσκάκης 25-8   45

Πύδνα Κίτρους         28-13  40

Τηλυκράτης   18-18  29

Θεσπρωτός  21-28  24

Ρήγας Φεραίος        26-34  23

Ελευθεροχώρι         18-29  23

Φιλιππιάδα   16-27  22

Πιερικός        12-20  21

Ιστιαία 16-28  17

Αμβρακία Κωστακίων        13-29  12

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Αστέρας        Πετρίτη          17-36  11

Νεοκαισάρεια          15-37 10

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

(22η, 12/3, 15:00)   

Ολυμπιακός Β. - Απόλλων Λ.

Ρήγας Φεραίος- Θεσπρωτός

Πιερικός- Ελευθεροχώρι

Νεοκαισάρεια- Αστέρας Πετρίτη

Αμβρακία Κωστακίων-Καραϊσκάκης

Φιλιππιάδα- Α.Ε.Ιστιαίας   

Πύδνα Κίτρους- Διαγόρας Σεβαστής

Τηλυκράτης 2014- Νίκη Βόλου

Πρόβλημα

στη γάμπα

ο Πέντα

Λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα αντικαταστάθηκε στο 61’ ο Μαρσέλο Πέντα από τον Πέτρο Διβανέ. Σήμερα θα αξιολογηθεί από το τιμ της ομάδας κατά πόσο είναι σοβαρός ο τραυματισμός του, καθώς την Κυριακή ο Απόλλωνας δίνει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι.

Ο Κουρδής κράτησε για δεύτερο ματς

ανέπαφη την εστία του Απόλλωνα

Μετά την Πύδνα Κίτρους ο γκολκίπερ Τάσος Κουρδής κράτησε και στο χθεσινό ματς με τον Ρήγα Φεραίο, ανέπαφη την εστία του. Ο πορτιέρο του Απόλλωνα που είναι πάντα χαμηλών τόνων, προχθές το απόγευμα βρέθηκε και στο AEL FC ARENA με τους δύο γιούς του παρακολουθώντας τον αγώνα ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα και τόνισε πως όλοι οι παίκτες της ομάδας βρίσκονται σε ετοιμότητα και αυτό που προέχει πάνω από όλα, είναι να κερδίζει η ομάδα.

 

Επιμέλεια: Χρήστος Αρχοντούλης

Φωτ.: Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass