ΣΤΟΝ ΜΕΘΑΥΡΙΑΝΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (15:00)

Αποφασισμένη για νίκη η ΑΕΛ

*Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Νίκος Αναστασόπουλος

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2017 13:22

Με στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα προκειμένου να ατενίζει με αισιοδοξία τη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Super League, η ΑΕΛ θα υποδεχτεί μεθαύριο Σάββατο 4 Μαρτίου και ώρα 15:00 στο AEL FC ARENA, τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Είναι ένα παιχνίδι κομβικό για τους «βυσσινί» διότι με τους τρεις βαθμούς θα κάνουν το σημαντικότερο βήμα για την παραμονή και θα ξεφύγουν περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Αναμφισβήτητα υπάρχει πίεση, υπάρχει άγχος, όμως ο κόσμος αναμένεται πως θα γίνει αρωγός με την παρουσία του για να φτάσει η ΑΕΛ στην πολυπόθητη νίκη.

Από αγωνιστικής πλευράς, με πρωινή προπόνηση συνέχισε σήμερα η ομάδα την προετοιμασία της και το ευχάριστο είναι πως επέστρεψε και ο Νίκος Αναστασόπουλος στο προπονητήριο των Δέντρων.

Ο αμυντικός μέσος των «βυσσινί» είχε χάσει αρκετές προπονήσεις την περασμένη βδομάδα, λόγω της άδειας που του είχε χορηγηθεί για να βρεθεί στη Σπάρτη για οικογενειακούς λόγους, αλλά πλέον συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Επίσης και ο Μανώλης Μονιάκης δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στη μέση, με τον αμυντικό να συμμετέχει στο ομαδικό πρόγραμμα.

Παράλληλα για το παιχνίδι με την ομάδα των Ιωαννίνων επιστρέφουν και οι Νίκος Γκόλιας, Μίλος Ντέλετιτς, που εξέτισαν τις ποινές τους λόγω καρτών.

Στο απουσιολόγιο του Καρδιτσιώτη τεχνικού Σάκη Τσιώλη εκτός των τραυματιών Ντοντό και Τικίτο, προστέθηκαν και τα ονόματα των Ξενοδόχοβ και Φατιόν. Ο πρώτος θα απουσιάσει για περίπου δύο εβδομάδες έχοντας υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον ορθό μηριαίο, ενώ ο δεύτερος από το παιχνίδι με ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και στο επόμενο εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο, λόγω συμπλήρωσης επτά κίτρινων καρτών.

Για σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 10:30 το πρωί, όπου ο Σάκης Τσιώλης θα δοκιμάσει

τους έντεκα με τους οποίους σκέφτεται να ξεκινήσει κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της ειδοποιεί τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που δεν τα έχουν εξοφλήσει, ότι θα πρέπει να το πράξουν ως τις 9 μ.μ. αύριο Παρασκευή 03/03, καθώς δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Επισημαίνεται πως στο εξής η είσοδος των κατόχων διαρκείας θα γίνεται ΜΟΝΟ με την επίδειξη της εξοφλητικής απόδειξης. Στο μεταξύ, όσοι φίλαθλοι δεν εξοφλήσουν το εισιτήριο διαρκείας της φετινής περιόδου, θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους πως λόγω της οφειλής, το σύστημα έκδοσης ονομαστικών εισιτηρίων δεν θα ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε προσπάθειά τους για έκδοση εισιτηρίου αγώνα τόσο κατά το υπόλοιπο της φετινής περιόδου όσο και κατά την επόμενη σεζόν. Τέλος, αν δεν προηγηθεί εξόφληση του φετινού εισιτηρίου διαρκείας, θα είναι αδύνατη η έκδοση νέου για την επόμενη περίοδο.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ «ΜΙΚΡΩΝ»

Μεθαύριο Σάββατο αγωνίζονται τα τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ ΑΕΛ ενώ οι δύο από τις τρεις ομάδες (Κ20, Κ17, Κ15) θα αγωνιστούν σε νέες έδρες.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΛ Κ20 αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Φάρσαλα (13:00), σε ένα γήπεδο που το γνωρίζει καθώς έχει αγωνιστεί εκεί στο παρελθόν. Η ΑΕΛ Κ17 από την άλλη, αγωνίζεται για πρώτη φορά στο αδειοδοτημένο γήπεδο του Πυργετού με αντίπαλο την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα του ΠΑΟΚ (12:00). Τέλος, η ΑΕΛ Κ15 θα παίξει στους Γόννους(12:00), κόντρα στην αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα του ΠΑΟΚ.

ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Ο ΘΩΜΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ…

Μετά την ανακοίνωση στον πάγκο της ομάδας του Περικλή Αμανατίδη, ο ΑΟ Τρίκαλα ενημέρωσε και για τα στελέχη που θα πλαισιώσουν τον 46χρονο τεχνικό με τον Θωμά Κυπαρίσση, να αναλαμβάνει χρέη υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος στον ΑΟΤ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Υπεύθυνος του τμήματος θα είναι ο Θωμάς Κυπαρίσσης, τεχνικός διευθυντής ο Διονύσης Παππάς και γενικός αρχηγός ο Ζήσης Κατσαντώνης. Ενώ συνεργάτης του προπονητή Περικλή Αμανατίδη θα είναι ο Σήφης Μωυσίδης».

…ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ Ο ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ

Τον έκτο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο 24άχρονος αμυντικός-πρώην παίκτης της ΑΕΛ-Γιάννης Ποτουρίδης, καθώς υπέγραψε στη Μίεντζ από την Πολωνία.

Η ομάδα του δίνει μάχη για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία (βρίσκεται στην 4η θέση και απέχει 5 πόντους από την άνοδο) και με τον Έλληνα άσο ελπίζει πως θα δέσει την άμυνά της.

Ο Ποτουρίδης υπέγραψε μέχρι το τέλος της περιόδου κι αν όλα πάνε καλά, τότε θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass