Η βασιλόπιτα των Γυμναστών-ΠΕΠΦΑ νομού Λάρισας

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2017 10:34

Την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους έκοψαν οι γυμναστές του ν. Λάρισας, παρουσία πολλών γυμναστών και φίλων της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ένωσης αναφέρθηκε στις δράσεις που πραγματοποίησε η ένωση, στη συνεργασία της με άλλους φορείς κατά την προηγούμενη χρονιά καθώς και στις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί. Τονίστηκε επίσης η ανάγκη για την αναβάθμιση της σχολικής Φ.Α. όπως και η αναβάθμιση του εξωσχολικού αθλητισμού.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της κεντρικής ΠΕΠΦΑ κ. Δημήτρης Γρηγοριάδης, ο οποίος στην ομιλία του μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τοπική ένωση όπου την εξήρε για τις δραστηριότητές της, τις προτάσεις και τις θέσεις για τη Φυσική Αγωγή θεωρώντας την ως την πιο δραστήρια επιστημονική ένωση γυμναστών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η σχολική σύμβουλος Φυσικής Αγωγής ν. Λάρισας κ. Ζιάκα Βασιλική, η σχολική σύμβουλος μουσικής ν. Κοζάνης κ. Ξενόπουλου Ελένη, ο πρόεδρος του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ και πρόεδρος του Συλλόγου Εκπ/κων Α'/θμιας Εκπ/σης Ν. Λάρισας κ. Παπαποστόλου Δημήτρης, ο αιρετός του ΑΠΥΣΔΕ Θεσσαλίας κ. Καρκαλης Νικόλαος, ο αιρετός του ΠΥΣΔΕ Λάρισας κ. Κοντσιώτης Κων/νος, οι αιρετοί του ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας κ.κ. Χασιώτης Δημήτριος και Τσιούλκας Χρήστος, ο αιρετός του ΠΥΣΠΕ Λάρισας Δραγανιδάκης Δημήτριος, ο πρώην προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής κ. Κούργιας Βασίλειος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass