Νέα ήττα για τους νέους

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2017 14:00

Νέα ήττα γνώρισαν οι νέοι(Κ20) της ΑΕΛ για το αντίστοιχο πρωτάθλημα καθώς στη Θεσσαλονίκη έχασε από τον Ηρακλή με 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Βλαχόπουλος στο 61'.

Έτσι ο Ηρακλής πήρε μια ακόμα νίκη το τελευταίο διάστημα και ανέβηκε κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα, αντίθετα με τη λαρισινή ομάδα που συνεχίζει τις άσχημες εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα.

Η σύνθεση της U20 του Ηρακλή: Παπαδόπουλος, Χατζηδίμπας, Ρότας, Μυλωνάς, Ορφανίδης, Δοξάκης, Βλαχόπουλος, Συμεωνίδης (70′ Πεχλιβανίδης), Δραγάνης (87′ Δαμουλάκης), Αμαραντίδης (85′ Γκιάτας), Δούμτσιος.

Η σύνθεση της U20 της Λάρισας: Κουτογλίδης, Κυρίτσης, Καλούσης, Καλφούτζος, Νούσιος (46′ λ.τρ. Παπαγεωργίου), Μαστακούλης (60′ λ.τρ. Τζέκα), Γεωργακόπουλος, Αναγνώστης, Καραλούλης, Μακρής, Χατζής (80′ Ντιντής).

ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ17

Την ήττα με 2-0 από την αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλή γνώρισε η Κ-17 της ΑΕΛ στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΛ στα Δένδρα σε ένα παιχνίδι που έγινε παρουσία του τεχνικού της ΠΑΕ ΑΕΛ Σάκη Τσιώλη...

Στο 30' ο Τουλής έκανε το 0-1, ενώ στο 72' ο Αβραμίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το τελικό 0-2.

ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Σουλούκος, Πλατάνας, Φουρκιώτης, Καλαπανίδας, Μαλάκος, Τόπης, Λιόντος, Γκαλγκανόπουλος, Καμπέρης, Πινακάς, Κακαράντζας

Έπαιξαν και οι: Κυρμιτζής, Μίζα, Κατσαρός, Βάνης, Χριστιανός

Ηρακλής (Θεόδωρος Ποντίδης): Καρακώστας, Μανωλόπουλος, Αρνομάλης, Τσαλτσαμπασίδης, Δρύζης, Τουλής, Λουφάκης, Τρουγαΐδης, Κατσιάκης, Τσεκρέζι, Ζαννάκης.

Έπαιξαν και οι: Μακρής, Αβραμίδης, Κούλαλης, Δημητρακούδης, Μπίλης.

Τέλος ισόπαλες ήρθαν οι ομάδες Κ15 της ΑΕΛ και του Ηρακλή με 3-3.Τα γκολ για τη Λαρισινή ομάδα πέτυχαν οι: Μιλτιάδης(2), Τσουμάνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass