ΔΗΛΩΣΕ Ο ΜΑΤΙΑΣ ΜΑΝΘΑΝΟ

Θα δώσω ό,τι μπορώ καλύτερο

* Για να πετύχει ο Απόλλων τους στόχους του

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2017 13:10

Μετά τη συνέντευξη Τύπου ο Απόλλων Λάρισας παρουσίασε το νέο μεταγραφικό απόκτημα τον Ματίας Μανθάνο, ο οποίος παρακολούθησε τη χθεσινή αναμέτρηση.

Ο 31χρονος επιθετικός που έρχεται από την πρώτη κατηγορία της Βενεζουέλας, αγωνιζόταν στην Ντεπορτίβο Λάρα, έχοντας καταγράψει 13 συμμετοχές, πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα.

Την παρουσίαση έκανε από τη διοίκηση ο Χρήστος Μπουχουρίδης, ο οποίος ήταν εμφανώς χαρούμενος που η ομάδα της Φιλιππούπολης κατάφερε να ολοκληρώσει αυτή τη μεταγραφή. Μάλιστα στην τοποθέτησή του ανέφερε πως είναι τιμή για το σωματείο να έχει στις τάξεις του έναν

ποδοσφαιριστή σαν τον Μανθάνο και

δήλωσε πως εύχεται ο Απόλλων να πετύχει την άνοδο με τη βοήθεια του Αργεντινού επιθετικού και ο ίδιος να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο ποδοσφαιριστής δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τον Απόλλωνα στην επίτευξη των στόχων της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στον Μαρσέλο Πέντα που έπαιξε τον δικό του ρόλο για να πάρει την απόφαση να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Λάρισα.

«Είμαι ευχαριστημένος που ήρθα στην ομάδα του Απόλλωνα και με εμπιστεύθηκε. Θα δώσω ό,τι μπορώ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θέλω να συμμετέχω άμεσα στις προπονήσεις, αισθάνομαι έτοιμος να βοηθήσω περισσότερο και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου για να γίνουμε μία οικογένεια. Στην Ελλάδα έχω αγωνιστεί ξανά, αλλά ήταν για μικρό χρονικό διάστημα στην ομάδα του Αιγινιακού. Ευχαριστώ πολύ και εύχομαι να μιλάω γρήγορα ελληνικά».

-Αν έπαιξε ρόλο η παρουσία του Πέντα για τη μεταγραφή: «Φυσικά και έπαιξε. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον γνωρίζω και ήταν ένα κομμάτι για να συμπληρωθεί το παζλ και να έρθω. Από τη στιγμή που γνώριζα τον Μαρσέλο έπαιξε σημαντικό ρόλο, καθώς έχουμε παίξει μαζί και στο παρελθόν και είμαστε καλοί φίλοι».

Αξίζει να αναφερθεί πως στην αίθουσα Τύπου, βρισκόταν και ο Μαρσέλο Πέντα, που παρακολουθούσε τις δηλώσεις του συμπαίκτη του, ενώ στο τέλος όταν ο κ. Μποχωρίδης τον ευχαρίστησε για τη συμβολή του, ο ίδιος είπε γελώντας πως δεν έκανε τίποτα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass