ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ:

Αξίζαμε να κερδίσουμε...

• Κάναμε όμως ένα μέτριο ξεκίνημα στο πρώτο εικοσάλεπτο • Αμφίβολος ο Πέντα για τον αυριανό αγώνα με τη Νίκη Βόλου

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2017 12:00

Το πρώτο παιχνίδι στο 2017 μπορεί να μην ήταν νικηφόρο για τον Απόλλωνα Λάρισας, όμως και η ισοπαλία 1-1 που έφερε στη Λευκάδα με τον Τηλυκράτη, είναι ένα θετικό αποτέλεσμα.

Σε μια δυνατή έδρα και απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν και παραμένει αήττητος στο σπίτι του, οι παίκτες της λαρισινής ομάδας προσπάθησαν μέχρι το τέλος και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.
Έτσι ο Απόλλωνας διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και πλέον σκέφτεται το αυριανό Θεσσαλικό ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου στη Φιλιππούπολη.
Για το παιχνίδι στη Λευκάδα, ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης σε χθεσινές του δηλώσεις επισήμανε τα εξής: «Κάναμε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο και ειδικά στα πρώτα 20’ ήμασταν νωθροί. Περιμέναμε τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου μας, που πέτυχε το γκολ και είχε ακόμη δυο καλές ευκαιρίες. Όμως κι εμείς είχαμε μία καλή ευκαιρία με τον Διβανέ για να σκοράρουμε.
Στην επανάληψη ήμασταν καταιγιστικοί και είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά που έδειξαν μεγάλη διάθεση και αν το παιχνίδι είχε διάρκεια ακόμη πέντε λεπτά, πιστεύω πως θα κερδίζαμε.
Είχαμε δύο δοκάρια, πολλές κλασικές ευκαιρίες, καταφέραμε τουλάχιστον να μην χάσουμε και να ισοφαρίσουμε με ένα πεντακάθαρο πέναλτι, ενώ προηγουμένως έγινε και άλλο πέναλτι, που θα μπορούσε να δώσει ο διαιτητής.
Αυτό το παιχνίδι το ξεχνάμε και βλέπουμε μπροστά, καθώς αύριο έχουμε ένα εξίσου δύσκολο ματς στη Φιλιππούπολη με τη Νίκη Βόλου και θα προετοιμασθούμε κατάλληλα».ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΠΕΝΤΑ
Λίγο πριν ξεκινήσει η προχθεσινή αναμέτρηση στη Λευκάδα, ο Μαρσέλο Πέντα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης και στην αρχική ενδεκάδα χρησιμοποιήθηκε ο Πέτρος Διβανές. Σήμερα θα υπάρχει μια καλύτερη εικόνα για τον Αργεντίνο μέσο και θα γνωρίζει ο τεχνικός του Απόλλωνα, εάν θα μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει. Επανέρχεται ο Χρήστος Αγρόδημος που εξέτισε την ποινή του.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΜΟΥΤΑΦΤΣΙΣΚΙ
Παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας είναι και επίσημα ο Βούλγαρος κεντρικός αμυντικός Radko Mutafchiyski (Ράντκο Μουταφτσίσκι).
Το «φλερτ» με τον Mutafchiyski μετουσιώθηκε σε γάμο καθώς πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, ενώ ολοκληρώθηκαν και οι διαπραγματεύσεις που έντυσαν τον πρώην άσο της Λέφσκι στα «κυανόλευκα».
Ο Radko Mutafchiyski είναι γεννηθείς στις 11 Μαίου 1989 στη Βουλγαρία, έχει ύψος 1.90, το δελτίο του εκδόθηκε κανονικά και τέθηκε έτσι ήδη στη διάθεση του τεχνικού Σάκη Θεοδοσιάδη, για το ματς με τη Νίκη Βόλου.

 

ΠΛΗΡΗΣ Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
Πλήρης αναμένεται ότι θα παραταχθεί αύριο η Νίκη Βόλου, καθώς στη διάθεση του τεχνικού Στέφανου Ξηροφώτου θα βρίσκονται και οι Παρασκευαΐδης, Ναουμίδης, που εξέτισαν τις ποινές τους στον αγώνα με τον Διαγόρα Σεβαστής.

 

ΔΥΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Ο Απόλλωνας αύριο και στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, τελευταίας του πρώτου γύρου, θα αντιμετωπίσει στη Φιλιππούπολη τη Νίκη Βόλου(15:00) και την ερχόμενη Κυριακή 29 Ιανουαρίου επίσης στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα θα αγωνισθεί με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.
Οι αγώνες της 16ης ημέρας που αναβλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας, θα γίνουν το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου (σ.σ. ο Απόλλωνας θα παίξει στο Κίτρος με την Πύδνα). ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τους αυριανούς εξ αναβολής αγώνες της 15ης ημέρας στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ορίσθηκαν να διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές(ώρα έναρξης 15:00):
- Απόλλων Λάρισας-Νίκη Βόλου: Ιωάννης Μπλούνας, Στυλιανός Καραγιάννης, Βασίλειος Καλύβας(ΕΠΣ Φθιώτιδας), παρ. Περίανδρος Πετρόπουλος (ΕΠΣ Μακεδονίας).
- Ολυμπιακός Βόλου-Θεσπρωτός: Ματθαίος Βουρνέλης, Νικόλαος Τοροσιάδης, Αθανάσιος Μποζατζίδης(ΕΠΣ Μακεδονίας), παρ. Αθανάσιος Παπακώστας(ΕΠΣ Φθιώτιδας).
- Πύδνα Κίτρους – Τηλυκράτης Λευκάδας: Στυλιανός, Μπαλάς, Αλεξόπουλος (ΕΠΣ Τρικάλων), παρ.Κωνσταντίνος Τσιλογιάννης(ΕΠΣ Ημαθίας)
-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – ΑΕ Καραϊσκάκης: Δραγούσης(ΕΠΣ Κιλκίς), Παπαδόπουλος, Νταβέλας(ΕΠΣ Μακεδονίας), παρ.Σπυρίδων Τσιλίκης(ΕΠΣ Λάρισας)
-Πιερικός – Αστέρας Πετριτή: Χρήστος Αγγελούλης, Κωνσταντίνος Ακρίβος, Χρήστος Καραγιάννης (ΕΠΣ Λάρισας), παρ. Δρόσος Γεροβασίλης(ΕΠΣ Πέλλας).
-Ρήγας Φεραίος – Ελευθεροχώρι: Παπαργυρίου, Θεοδώρου, Μηνούδης (Πιερίας), παρ.Ιωάννης Καλύβας(ΕΠΣ Ευρυτανίας).

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass