ΔΗΛΩΣΕ Ο ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ

«Στο τρίτο γκολ τελείωσαν όλα»

* Παράσχος: «Μπορούσαμε και παραπάνω γκολ»

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2017 14:20

Στη σημασία του τρίτου τέρματος στάθηκε ο προπονητής της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης που τόνισε μεταξύ άλλων πως έλειπε η προσοχή από τους παίκτες του.

Είπε πως θα μπορούσε να προηγηθεί η ΑΕΛ ενώ ανέφερε και μια φάση ως αμφισβητούμενη που εξέφρασε την άποψη ότι ήταν πέναλτι υπέρ του Καπού. Πιο αναλυτικά δήλωσε: «Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έκανε καλή προσπάθεια σε όλους τους τομείς. Και τακτικά. Αυτό που έλειπε ήταν η προσοχή για να ολοκληρώσουμε κάποιες φάσεις. Θα μπορούσαμε να προηγηθούμε σε κάποιες φάσεις ενώ ήταν και μία αμφισβητούμενη φάση με τον Καπό που νομίζω πως ήταν πέναλτι. Δεν θέλω να σταθώ εκεί.

Δεχτήκαμε σε ένα κρίσιμο σημείο το πρώτο γκολ. Αναγκαστήκαμε να αναθεωρήσουμε τα σχέδιά μας στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν προλάβαμε να κάνουμε και πολλά.

Ήρθε το δεύτερο γκολ που ήταν καθαριστικό για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Παρότι αντιδράσαμε μειώνοντας το σκορ, ο Πλατανιάς είχε τους χώρους για να κινηθεί και να μας απειλήσει και στο τρίτο γκολ τελείωσαν όλα.

Εμείς είμαστε μία νέα ομάδα με νέα πρόσωπα και προσπαθούμε να περάσουμε τα στοιχεία που πρέπει όσο πιο γρήγορα γίνεται για να δούμε την ΑΕΛ όπως τις θέλουμε. Το θετικό πάντως ήταν πως δεν πάψαμε να προσπαθούμε.

Ήταν δύσκολος ο αγωνιστικός χώρος σήμερα αλλά έπρεπε να γίνει για πολλούς λόγους. Ο κυριότερος ήταν να μην ταλαιπωρηθούν οι δύο ομάδες και στη συνέχεια. Τώρα στο επόμενο ματς αυτό που χρειαζόμαστε είναι οι βαθμοί. Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι απέναντι στον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΧΟΥ

Από την πλευρά του ο προπονητής του Πλατανιά Χανίων, Γιώργος Παράσχος εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά των παιχτών του και υπογράμμισε πως μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα. Πιο αναλυτικά είπε: «Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί κάτω από αυτές τις συνθήκες, ήταν πολυ δύσκολο να φτάσουμε στη νίκη αλλά και να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο όπως κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι συνθήκες ήταν ακόμη πιο δύσκολες όπως είδατε όλο η μπάλα ούτε κυλούσε ούτε αναπηδούσε και αντιμετωπίσαμε τεράστια προβλήματα. Και οι δυο ομάδες θέλησαν να μεταφέρουν γρήγορα την μπάλα, πήγαινε στις μονομαχίες και γενικά δεν ήταν στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα πάρα πολύ καλό.

Στο δεύτερο ημίχρονο επειδή πατήθηκε το γήπεδο και κυλούσε η μπάλα καλύτερα, εκεί δείξαμε ένα μέρος των δυνατοτήτων μας και των ικανοτήτων μας μπορέσαμε και προηγηθήκαμε άσχετα ότι δεχτήκαμε δύο γκολ από δύο στημένες φάσεις. Το πέναλτι το οποίο ήταν από ένα σουτ που χτύπησε στο χέρι αλλά και από μια στημένη φάση το δεύτερο. Δεχτήκαμε δύο τέρματα και έτσι χαλάσαμε λίγο την εικόνα μας. Μπορούσαμε να χουμε και παραπάνω γκολ αλλά τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια γιατί με εξέπληξαν καθώς παίξαμε μέσα σε τρεις μέρες ένα δεύτερο παιχνίδι σε καλό ρυθμό και δεν φάνηκε η κούραση παρόλο που η Λάρισα είχε μια μέρα περισσότερη για ξεκούραση.

Εύχομαι μετά από αυτές τις τρεις νίκες ένα καλό σκορ στο ματς με τα Γιάννινα και μετά να κοιτάξουμε το ματς με Ολυμπιακό. Ας ελπίσουμε να γυρίσουν και κάποιοι παίχτες για να μπορέσουμε να ξεκουράσουμε και κάποια παιδιά».

*Για τον Πριντέτα και τις εμφανίσεις του ανέφερε:

Η τεράστια υπομονή αυτού του παιδιού, στα πρώτα δέκα παιχνίδια δεν μπήκε σε καμιά αποστολή, συνέχισε να δουλεύει και από βδομάδα σε βδομάδα γινόταν όλο και καλύτερος. Έχει φτάσει σ' ένα σημείο να χτυπάει την πόρτα της 11αδας και δικαιολογημένα πλέον να λογίζεται στα βασικά μας στελέχη. Πάνω απ' όλα δίδαξε και στα υπόλοιπα παιδιά το πώς πρέπει στο ποδόσφαιρο να υπομένεις, να δουλεύεις και δεν θα σε αδικήσει κανείς.

Η εμφάνιση του Σίγκνιεβιτς ήταν πολύ ενθαρρυντική και αν αυτό το παιδί αποκτήσει μια ικανότητα στην τελική του προσπάθεια να γίνει πιο ψύχραιμος η κίνησή του, η τεχνική του, στο ψηλό παιχνίδι είναι πολύ καλός πιστεύω θα μας βοηθήσει στα επόμενα ματς. Για μένα ήταν έκπληξη και μακάρι να συνεχίσει έτσι γιατί δείχνει και καλός χαρακτήρας και καλός επαγγελματίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass