ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναβλήθηκε ο αγώνας Βέροια-Ηρακλής

* Νίκη του Ατρόμητου επί του Λεβαδειακού

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2017 8:00

Την αναβολή του αγώνα Βέροια-Ηρακλής, που ήταν προγραμματισμένος για χθες, αποφάσισε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Καλογερόπουλος, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Σύμφωνα με τον ΚΑΠ, η αναμέτρηση μετατίθεται κατά 24 ώρες, όπερ σημαίνει ότι θα διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα στις 17:15, εκτός βέβαια κι αν ο καιρός δεν το επιτρέψει πάλι.

Μετά την οριστική αναβολή, ο γενικός αρχηγός του Γηραιού, Αντώνης Κασδοβασίλης, είπε: "Πήρε τους δύο αρχηγούς, Καλί και Μπαρτολίνι, ο διαιτητής (Καλογερόπουλος) περπάτησαν και είδε ότι υπάρχουν σημεία που το έδαφος είναι γλιστερό. Ρωτήθηκε η άποψη των δύο ομάδων. Εμείς θέλαμε να γίνει το ματς, η Βέροια είπε όχι".

Από την πλευρά του ο στόπερ της Βέροιας, Σιρίλ Καλί, ανέφερε: "Η απόφαση έγινε για το καλό των ποδοσφαιριστών, είναι παγωμένα τα πάντα. Δεν είναι οποιοσδήποτε αγώνας, μπορεί να κρίνει την παραμονή κάποιας ομάδας στην κατηγορία, οπότε πρέπει να διεξαχθεί υπό κατάλληλες συνθήκες".

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΤΟΝΣΟ

Με τον Τόνσο να εξελίσσεται σε πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, σκοράροντας και τα δύο τέρματα του Ατρόμητου (25', 90'+3'), οι Περιστεριώτες υπερασπίστηκαν την έδρα τους με 2-0, απέναντι στον Λεβαδειακό, και επέστρεψαν στις νίκες, για την εξ αναβολής 2η αγωνιστική της Super League.

Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο εικοσάλεπτο ο Ατρόμητος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και δεν άφησε ασυγχώρητο το πρώτο λάθος της άμυνας του Λεβαδειακού. Στο 25', μετά από λάθος του Ναμάσκο, ο Τόνσο άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι ήλεγξαν μέχρι το ημίχρονο το ρυθμό του αγώνα και δεν απειλήθηκαν. Μάλιστα, οι Περιστεριώτες είχαν ευκαιρίες για το 2-0 μέχρι το 45', αλλά οι σωτήριες επεμβάσεις του Ναμάσκο δεν επέτρεψαν κάτι τέτοιο...

Στην επανάληψη οι Βοιωτοί είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, ενώ βρέθηκαν κοντά σην ισοφάριση, όταν στο 73' η προσπάθεια του Καψάσκη σταμάτησε στο δοκάρι. Ωστόσο, στα τελευταία 15 λεπτά οι φιλοξενούμενοι έμειναν από δυνάμεις, με τον Τόνσο να σκοράρει στις καθυστερήσεις, μετά από σέντρα του Λε Ταλέκ, και να «καθαρίζει» τη νίκη για τον Ατρόμητο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπύρος Σελίμος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κιβρακίδης , Μπρίτο - Καραμπουέ, Σένκα

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάχα, Κιβρακίδης (85' Κοντοές), Κυριακίδης, Μπίτολο, Λημνιός (59’ Μπρίτο), Πλατέλλας (72' Βασιλείου), Τόνσο, Λε Ταλέκ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Ουόν, Μουλόπουλος, Μεντί, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Παππάς (69' Καψάσκης), Κουλιμπαλί (81' Βασιλείου), Μπάντζιος, Γιακουμάκης (84' Σένκα), Καραμπουέ.

*Σε αναμετρήσεις για την εξ αναβολής 2η αγωνιστική της Super League, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Ατρόμητος-Λεβαδειακός     2-0

Βέροια-Ηρακλής αναβλήθηκε

Αστέρας Τριπ.-ΑΕΚ (αργά χθες)

ΣΗΜΕΡΑ

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

Παναιτωλικός-Πανιώνιος

Πλατανιάς-ΑΕΛ

Ξάνθη-Ολυμπιακός

ΑΥΡΙΟ

Παναθηναϊκός-Κέρκυρα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 13 αγώνες)

Ολυμπιακός  34

Ξάνθη 25

Παναθηναϊκός          22

Πανιώνιος     22

ΑΕΚ    21

Ατρόμητος     21 -14αγ.

ΠΑΟΚ 20

ΠΑΣ Γιάννινα 19

Πλατανιάς     17

Παναιτωλικός 16

Κέρκυρα       13

ΑΕΛ    13

Αστέρας Τρίπολης   12

Λεβαδειακός 12 -14αγ.

Βέροια          8

Ηρακλής        7

* Ο ΠΑΟΚ έχει -3 βαθμούς

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass