ΧΘΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (72-66) ΜΕ ΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΡΥΘΜΟΥΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Φιλική νίκη της ΑΕΛ

*Σε ανασύνταξη δυνάμεων ο Γυμναστικός *Προγραμματίζεται φιλικό ΓΣΛ-ΑΕΛ την ερχόμενη εβδομάδα

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2016 10:10

Η χρονιά κλείνει με θετικό πρόσημο για την ΑΕΛ η οποία φιγουράρει στην κορυφαία πεντάδα της Α2, γεγονός που αυξάνει τις υποχρεώσεις καθώς για να παραμείνει η ομάδα σε υψηλό επίπεδο απαιτείται συνεχής και σκληρή δουλειά.

Έτσι μετά την μικρή ανάπαυλα των Χριστουγέννων οι «βυσσινί» επέστρεψαν στις προπονήσεις με τον τεχνικό Αβραάμ Παπαδόπουλο να ανεβάζει τους ρυθμούς. Μετά τη διπλή προπόνηση της Τρίτης, χθες η ΑΕΛ έδωσε φιλικό παιχνίδι με την Καρδίτσα (κέρδισε 72-66) στο οποίο αφενός δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε παίκτες όπως ο νεαρός Φιλιππόπουλος που έχει μικρή συμμετοχή στα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος και ο Κουτίνας, που βρίσκεται στο στάδιο επανένταξης στην ομάδα μετά τον τραυματισμό του. Ο τελευταίος μάλιστα χρησιμοποιήθηκε για περισσότερο από 20 λεπτά.

«Συνεχίζουμε τη δουλειά μας και παραμένουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας. Δεν θέλουμε να αφήσουμε τη διακοπή του πρωταθλήματος να μας επηρεάσει αρνητικά. Οι προπονήσεις γίνονται σε έντονο ρυθμό, στο πρόγραμμα υπάρχουν και τα φιλικά, γιατί με το νέο έτος έρχονται κρίσιμα παιχνίδια και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι 100%» σχολίασε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Αύριο Παρασκευή η ΑΕΛ θα δώσει ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι αυτή τη φορά στα Φάρσαλα με αντίπαλο τον τοπικό ΓΣΦ. Πρόκειται για μία εκδήλωση που πέραν του αγωνιστικού, έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείο του Δήμου Φαρσάλων.

Εν τω μεταξύ συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Θ. Τσιλούλης που θεωρείται ένας από τους «μικρούς» της φετινής Α2 Εθνικής. Ο 23χρονος διεθνής γκαρντ έχει ενεργό ρόλο στους «βυσσινί», αφού έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή Αβραάμ Παπαδόπουλου. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο τελευταίο παιχνίδι με την Καβάλα πέτυχε 17 πόντους με 1 τρίποντο σε 17 λεπτά συμμετοχής.

Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ

Σε ρυθμούς προπόνησης μπήκε και ο Γυμναστικός που ευελπιστεί η νέα χρονιά να του δώσει την αγωνιστική ανάκαμψη που επιδιώκει προκειμένου να κρατηθεί μέσα στους στόχους του.

Τα προβλήματα των απουσιών ωστόσο δεν λένε να αφήσουν ήσυχη τη Λαρισινή ομάδα. Εκτός προπονήσεων βρίσκεται ο Τσουράκης που είναι κλινήρης, ενώ άδεια μέχρι και το νέο έτος έχει ο Κούτρας που απέχει και αυτός των προπονήσεων. Έτσι και με δεδομένο το εξαιρετικά μικρό ροτέισον των «πρασίνων» το φιλικό παιχνίδι με την Καρδίτσα που ήταν προγραμματισμένο γι’ αυτήν την εβδομάδα αναβλήθηκε. Αντ’ αυτού ο Γυμναστικός θα δώσει φιλικό παιχνίδι την άλλη Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017 με την ΑΕΛ.

Όπως επισήμανε ο τεχνικός Στέφανος Πέρκος «προσπαθούμε να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας ενόψει την πολύ δύσκολης συνέχειας και με δεδομένα τα σημαντικά προβλήματα που έχουμε, προκειμένου να διεκδικήσουμε τον στόχο της παραμονής».

Οι προπονήσεις για τους «πράσινους» θα είναι διπλές -καθώς ο Στέφανος Πέρκος θέλει να ανεβάσει τους ρυθμούς- μέχρι και αύριο Παρασκευή.

Άρης Γκουτρουμάνης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass