ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΧΕΙΜΑΔΙ 3-0

Χείμαρρος και στο…ντέρμπι

* Τα γκολ: Νοβοκρεσενίδης(11'), Σαμαράς(13'), Καρπέτης(26’)

Δημοσίευση: 25 Δεκ 2016 11:09

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του για το 2016 ο Χείμαρρος Μαρμαρίνης αφού επιβλήθηκε στην έδρα του, στο γειτονικό ντέρμπι, με σκορ 3-0 της πολύ καλής ομάδας του Ολυμπιακού Χειμαδίου. Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη του Χειμάρρου που παρέμεινε αήττητος για 6η αγωνιστική. Ο αγώνας ήταν στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, του 3ου ομίλου, της Β' τοπικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Λάρισας. Με τη νίκη του αυτή ο Χείμαρρος Μαρμαρίνης ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, δύο πίσω από την πρωτοπόρο ομάδα του Μελισσοχώριου.

Ο Χείμαρρος ξεκίνησε…φουριόζος το ματς και είχε τρεις κλασικές ευκαιρίες με τους Νάτση, Καρπέτη και Σταμούλη για να ανοίξει το σκορ. Το σκορ τελικά άνοιξε στο 11'ο Σέργιος Νοβοκρεσενίδης με πλασέ στην κίνηση και μετά από έξοχη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας από τον Περδικούλη. Δύο λεπτά αργότερα στο 13' ο Βασίλης Σαμαράς με ατομική προσπάθεια και εξαιρετικό πλασέ έκανε το 2-0. Στο 26' ήταν η σειρά του Σπύρου Καρπέτη που μετά από παράλληλη σέντρα σουτ του Νοβοκρεσενίδη με προβολή έκανε το 3-0 και «καθάρισε» το ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Μαρμαρίνης έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα και με την πολύ καλή λειτουργία που τη διακρίνει στο κέντρο και την άμυνά της, κράτησε μακριά από την εστία της τους αντιπάλους και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ με τους Καρπέτη και Νοβοκρεσενίδη.

Στο 90' ο τερματοφύλακας Κυριάκος Άτσος απέκρουσε πέναλτι των φιλοξενουμένων κρατώντας το μηδέν στην άμυνα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Αρνητικό σημείο του ματς η αχρείαστη αποβολή στο 89' του παίκτη της Μαρμαρίνης Ισμαήλ Τζουλάι, που ήταν και η πρώτη στο πρωτάθλημα.

ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗΣ(Ιωάννης Μπουρνάκας): Κυριάκος Άτσος, Αλέξης Βλάχος, Κώστας Σταμούλης, Παναγιώτης Αγγέλης, Γιώργος Μητράκας, Θωμάς Νάτσης, Ισμαήλ Τζουλάι, Φώντας Περδικούλης(60' Κώστας Μπάτσικας), Βασίλης Σαμαράς, Σέργιος Νοβοκρεσενίδης, Σπύρος Καρπέτης (82' Νίκος Γκέκας).

Την αποστολή της ομάδας συμπλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές: Αντώνης Μπούρας, Χρήστος Καρακώστας, Βαγγέλης Παπαχρήστος και Νίκος Κολοβός.

*Μετά τη λήξη του αγώνα η διοίκηση του Χειμάρρου Μαρμαρίνης παρέθεσε γεύμα στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή της ομάδας στην ταβέρνα του γενικού αρχηγού Δημήτρη Χαϊδούλη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass