ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θέλει Καρακατσάνη ο Απόλλωνας

* Και τον Δημήτρη Γκούρτσα του Αιγινιακού

Δημοσίευση: 25 Δεκ 2016 13:25

Δύο μεταγραφές σχεδιάζει ο Απόλλων Λάρισας, προκειμένου να ενισχυθεί στον βαθμό που πρέπει και να διεκδικήσει με όλες του τις δυνάμεις την άνοδο στη Football League.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, οι «κυανόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση του Πλάτωνα Καρακατσάνη, ο οποίος αγωνίζεται στον Λαγκαδά (1ος όμιλος της Γ΄Εθνικής).

Γεννημένος στις 7-2-1985 ο Καρακατσάνης που έχει φορέσει στο παρελθόν και τη φανέλα της ΑΕΛ, θα είναι μια πολύ καλή λύση στη μεσαία γραμμή για τους Απολλωνιστές.

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει περάσει από πολλές ακόμα δυνατές ομάδες: Σκόντα Ξάνθη, ΠΑΕ Θράκης, Κοζάνη, Βέροια, Κέρκυρα, ΟΦΗ, Αγροτικό Αστέρα και την ΑΕΛ.

Εκτός από τον Καρακατσάνη, ο Απόλλωνας

εξετάζει και την περίπτωση επίσης ενός πρώην παίκτη της ΑΕΛ του επιθετικού Δημήτρη Γκούρτσα, που ανήκει στον Αιγινιακό.

Και οι δυο περιπτώσεις χαρακτηρίζονται πολύ δύσκολες, καθώς ο μεν Καρακατσάνης είναι δύσκολο να μετακομίσει από τη Θεσσαλονίκη στη Λάρισα, ο δε Γκούρτσας έχει πολύ καλή πρόταση από τον Πανσερραϊκό.

Πάντως η διοίκηση του Απόλλωνα θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια και θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα που υπάρχει, ώστε μέχρι την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου να ξεκαθαρίσει το αν θα γίνουν ή όχι οι μεταγραφές.

ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

1)Ο Απόλλωνας μπορεί να αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου της Γ΄Εθνικής καθώς ηττήθηκε από τον Καραϊσκάκη με 4-3 στα πέναλτι, όμως ο γκολκίπερ Άγγελος Σταυράκης που μια ημέρα πριν γιόρτασε τα γενέθλιά του, θα θυμάται τις εκπληκτικές αποκρούσεις που έκανε και δέχθηκε τα συγχαρητήρια από όλους.

2) Τον Γιάννη Βαλαώρα, μια από τις μεγάλες μορφές της πρωταθλήτριας και κυπελλούχου ΑΕΛ, ακούνε προσεκτικά ο νυν ποδοσφαιριστής Ματθαίος Μαρουκάκης, ο πρώην Δημήτρης Τσακμακίδης και ο αρχηγός της Δόξας Ραχούλας-πρώην παίκτης του Απόλλωνα- Βασίλης Σκάκος. Ο Τσακμακίδης δεν μας αποκάλυψε το τι ειπώθηκε, απλά ανέφερε πως «το να ακούς τον Βαλαώρα, κερδίζεις πάρα πολλά…».

3)Δυο πρώην παίκτες του Απόλλωνα ο Ζήσης και ο Θανάσης Ντελόπουλος, αγαπημένα ξαδέλφια από το Στεφανοβίκειο με ήθος, ήταν στην κερκίδα και παρακολουθούσαν με αγωνία τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

4)Ο φίλαθλος Βαγγέλης Δοξόπουλος και ο ποδοσφαιριστής Κώστας Καμπέρης που ήταν τραυματίας, έζησαν με τον δικό τους τρόπο το παιχνίδι, με τον δεύτερο συνεχώς να τονίζει στον πρώτο πως έξω από τον αγωνιστικό χώρο όλα φαίνονται εύκολα, όμως μέσα πρέπει να έχεις ψυχή και καθαρό μυαλό.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass