Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ κ. ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

"Μας κάνετε υπερήφανους"

* Και εύχομαι να πετύχετε τους στόχους σας τη φετινή σεζόν

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2016 10:35

Πολύ ενημερωμένος για τον Απόλλωνα Λάρισας έδειξε ο μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος, κατά τη χθεσινή επίσκεψη της ομάδας για τις καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες ευχές.

Το γήπεδο της Φιλιππούπολης είναι δίπλα από τη Μητρόπολη και οι «κυανόλευκοι» με τη δύναμη του Θεού δίνουν μεγάλη μάχη για να ανέβουν στην Football League.

Μέχρι τώρα τα έχουν καταφέρει περίφημα, καθώς η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας και εκεί θέλει να παραμείνει, έως το τέλος της φετινής σεζόν.

«Μας κάνετε υπερήφανους στη γειτονιά μας, σας βλέπω από το παράθυρο του σπιτιού μου. Παρακολουθούμε τη μεγάλη προσπάθεια που κάνετε και σας εύχομαι όπως και οι αρχιερείς να πετύχετε τους στόχους σας» τόνισε ο κ.Ιγνάτιος που υποδέχθηκε τη λαρισινή ομάδα μέσα σε ένα ζεστό περιβάλλον, με τον πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης πατέρα Αχίλλιο. 

Από την πλευρά τους τόσο οι άνθρωποι της διοίκησης, ο Γιώργος Λότσιος με τον Θανάση Μαργαριτόπουλο όσο και ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης, ευχαρίστησαν τον μητροπολίτη για τα καλά του λόγια και τις ευχές του, προσκαλώντας τόσο τον ίδιο όσο και τους αρχιερείς όποτε έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αγώνες του σωματείου.

Εν συνεχεία η αντιπροσωπεία του Απόλλωνα μετέβη στο «Κρίκκειο» Ορφανοτροφείο της Μητρόπολης, προσφέροντας τρόφιμα και είδη υγιεινής για τις άγιες αυτές ημέρες.

Οι παίκτες του Απόλλωνα που πήγαν στη Μητρόπολη και στο «Κρίκκειο» ήταν οι Τάσος Κυριάκος, Θανάσης Γιαννακόπουλος, Φώτης Γκουντρουμπής, Χρήστος Αγρόδημος, Κώστας Καμπέρης, Γιάννης Κολοβός, Μαρσέλο Πέντα, Άγγελος Σταυράκης, Τάσος Κουρδής.

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ

Από αγωνιστικής πλευράς, ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης μετά την προχθεσινή προπόνηση έδωσε στους παίκτες τετραήμερο ρεπό για να ξεκουραστούν και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30 στο γήπεδο της Κοιλάδας.

Του Χρήστου Αρχοντούλη / Φωτ. Βασίλης Ντάμπλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass