ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Ζέστανε τον κόσμο της η ΑΕΛ

*Συγχαρητήρια Σάκη Τσιώλη στους παίκτες του

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2016 14:03

Το θερμόμετρο έδειχνε προχθές στο AEL FC ARENA τρεις βαθμούς Κελσίου κάτω από το μηδέν, όμως οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ στο παγωμένο στάδιο είχαν την καλύτερη δυνατή παρουσία, ζεσταίνοντας τους φιλάθλους που βρέθηκαν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα.

Η λευκή ισοπαλία μπορεί να μην ικανοποίησε απόλυτα τον κόσμο, όμως το βέβαιο είναι πως αναγνώρισε τις προσπάθειες των παικτών και τα μηνύματα με τέτοιες εμφανίσεις, είναι αν μη τι άλλο αισιόδοξα, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ο κόσμος λοιπόν επιστρέφει σιγά-σιγά στην ΑΕΛ που έδειξε πολύ δυνατή στην προχθεσινή αναμέτρηση με τους «Πράσινους» και με λίγη τύχη θα μπορούσε να είχε κατακτήσει και τη νίκη, που άξιζε να πάρει σύμφωνα με την απόδοσή της.

Ικανοποιημένος έμεινε και ο καρδιτσιώτης τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης, ο οποίος χθες πριν την προπόνηση στην καθιερωμένη ομιλία του συνεχάρη τους παίκτες του για την αγωνιστικότητα που είχαν και για το πάθος που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Τους συνεχάρη για την πολύ καλή αμυντική λειτουργία, ενώ και επιθετικά αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στις τελικές πάσες, τότε θα μπορούσαν και να πετύχουν το γκολ, που θα χάριζε τους τρεις βαθμούς.

Τους ζήτησε δε να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και με τέτοιες εμφανίσεις στη συνέχεια του πρωταθλήματος, η πορεία της ομάδας θα είναι καλύτερη και θα ανέβει σημαντικά στη βαθμολογία.

Από τη χθεσινή προπόνηση απουσίαζαν οι τραυματίες Μασούρας, Αβραάμ και ο Βαρέλα στον οποίο δόθηκε άδεια.

Οι προπονήσεις είναι προγραμματισμένο να συνεχισθούν μέχρι την Παρασκευή αλλά εξετάζεται το ενδεχόμενο να δοθεί άδεια στους παίκτες για να περάσουν με τις οικογένειές τους τα Χριστούγεννα, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ Κ20

Μεθαύριο Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου τελικά θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα Κ20 της Superleague. Ο τόπος διεξαγωγής του αγώνα δεν θα αλλάξει κι έτσι οι ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στο εθνικό στάδιο των Φαρσάλων στις 12 το μεσημέρι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Την προσεχή Πέμπτη 22/12 και ώρα 12 το μεσημέρι ορίστηκε να διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο Φαρσάλων ο αγώνας των ομάδων Κ20, ΑΕΛ-Παναθηναϊκού, ο οποίος επρόκειτο να γίνει χθες, αλλά αναβλήθηκε μετά από αίτημα των φιλοξενουμένων που έγινε δεκτό από την Super League».

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass