ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΙ ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ

Μάχη για τον Γιαννιτσάνη

*Τι δήλωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2016 13:31

Ο Νίκος Γιαννιτσάνης ήταν το πρόσωπο του προχθεσινού αγώνα κυπέλλου μεταξύ Τρικάλων-ΑΕΛ 1-0 καθώς ο δανεικός ποδοσφαιριστής της λαρισινής ομάδας στα Τρίκαλα πέτυχε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης.

Για τη χρησιμοποίησή του αλλά και τον πανηγυρισμό του παίκτη ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ.Αλέξης Κούγιας έκανε την παρακάτω δήλωση: «Είχαμε συμφωνήσει να μην παίξει, αλλά δεν την τήρησαν από τη μεριά των Τρικάλων. Μίλησε και πριν το παιχνίδι ο ίδιος με τον κ. Μάρκου. Με ενόχλησε η κλοτσιά του στον Γκόλια, που εξαιτίας αυτής είναι αμφίβολος για την Κυριακή, και ο πανηγυρισμός του στο γκολ. Είναι ένας παίκτης που από του χρόνου και για άλλα δύο χρόνια θα παίζει υποχρεωτικά στην ΑΕΛ. Όποιος δεν σέβεται την ομάδα, δεν θα του χαριστεί τίποτα. Πρέπει να κάνει αρκετά πράγματα ο Γιαννιτσάνης για να επανορθώσει. Είναι άσχημη βραδιά γι΄αυτόν. Περιμένω την τοποθέτησή του δημοσίως».

Η ΠΑΕ Τρίκαλα δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, για τον Νίκο Γιαννιτσάνη και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Με αφορμή τη συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Νίκου Γιαννιτσάνη στον αγώνα με την ΑΕ Λάρισας, θα πρέπει να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομά τους, ώστε να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.

1ο: Ο Νίκος Γιαννιτσάνης είναι ένας άνθρωπος με ήθος και απόλυτο επαγγελματισμό και θα ήταν αδιανόητο για να μην δώσει τον καλύτερο εαυτό του για τον ΑΟ Τρίκαλα σ’ ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

2ο: Ο πανηγυρισμός δεν ήταν παρά ο «φυσιολογικός», για έναν ποδοσφαιριστή που στο τελευταίο λεπτό ενός αγώνα πετυχαίνει γκολ και δίνει στην ομάδα του τη νίκη, αλλά και την πρόκριση για τους «16» του κυπέλλου Ελλάδας.

3ο: Δεν υπήρξε καμία συμφωνία, κατά τον δανεισμό του παίκτη από την ΑΕΛ με τον ΑΟΤ ότι δεν θα έπαιζε στο μεταξύ μας παιχνίδι.

4ο: Ο λόγος του Χρήστου Γιαλιά, ήταν είναι και θα είναι πάντα συμβόλαιο, αυτό ας το κατανοήσουν οι πάντες!»

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΝΗΣ

Ο ποδοσφαιριστής των Τρικάλων σε αθλητική ιστοσελίδα δήλωσε τα εξής:

«Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι ποδοσφαιριστής των Τρικάλων. Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΛ και θα το σεβαστώ. Όσο για το δυνατό τάκλιν στον Γκόλια, ήταν σε αγωνιστικά πλαίσια, βρήκα την μπάλα, δεν είχα πρόθεση να χτυπήσω τον ποδοσφαιριστή και του ζήτησα αμέσως συγγνώμη.

Είμαι επαγγελματίας και αυτή τη στιγμή είμαι ποδοσφαιριστής των Τρικάλων. Δεν σκέφτηκα ότι έπρεπε να αποδείξω κάτι».

Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΛ ακόμα δύο χρόνια, αυτή τη στιγμή δίνω το 100% για τα Τρίκαλα και το καλοκαίρι είμαι έτοιμος να επιστρέψω στην ΑΕΛ».

Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ΑΕΛ και είμαι σίγουρος πως θα ανακάμψει και η βαθμολογική της θέση αυτή τη στιγμή την αδικεί. Εύχομαι σε όλους τους πρώην συμπαίκτες μου καλή συνέχεια και περαστικά στον φίλο μου τον Γκόλια, αν έχει τραυματιστεί».

***

Λίγο αργότερα ο Νίκος Γιαννιτσάνης δήλωσε:

«Αντιλαμβάνομαι πως μετά και τις δηλώσεις του κυρίου Κούγια, είμαι υποχρεωμένος να κάνω κάποιες διευκρινίσεις δημόσια και για εκείνον και για τους σπουδαίους φιλάθλους της ΑΕΛ.

Μεταγράφηκα με πολλά όνειρα και με προσωπικές ενέργειες του κυρίου Κούγια στην ΑΕΛ, σε μια από τις 5 μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα με πολλά όνειρα και ενθουσιασμό το περασμένο καλοκαίρι. Ανυπομονούσα να αποδείξω την αξία μου μπροστά στο απαιτητικό κοινό της μεγάλης αυτής οικογένειας.

Δυστυχώς με απόφαση του προπονητή έπρεπε να αποχωρήσω και θα ευγνωμονώ τον κύριο Γιαλιά που μου έδωσε τη δυνατότητα να γίνω μέλος μιας πραγματικής οικογένειας για το διάστημα που θα έπρεπε να αγωνιστώ ως δανεικός.

Φαντάζομαι πως και ο κύριος Κούγιας που ξέρω πως με πιστεύει θα ήθελε να με δει να προοδεύω και να αγωνίζομαι έντιμα και να τιμώ τη φανέλα της ομάδας μου, που μέχρι το τέλος της σεζόν είναι τα Τρίκαλα, όπως και έκανα και στο μεταξύ μας ματς.

Από το καλοκαίρι και μετά ανυπομονώ να επιστρέψω στην οικογένεια της ΑΕΛ, αφού προηγουμένως έχω βοηθήσει τα Τρίκαλα, τον κ. Γιαλιά, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και τον φανταστικό φίλαθλο κόσμο της ομάδας να πετύχουμε τους στόχους μας».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Από την ΠΑΕ ΑΕΛ ως απάντηση εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έχει καμιά διάθεση να απαντήσει στην ομάδα των Τρικάλων ή να αμφισβητήσει τον λόγο του κ.Γιαλιά που είναι συμβόλαιο. Καλό είναι να σταματήσει οποιαδήποτε αντιπαράθεση γύρω από την υπόθεση Γιαννιτσάνη, για να μη δημιουργήσει πρόβλημα στις σχέσεις μας, οι οποίες το τελευταίο διάστημα είναι σε καλό επίπεδο, όσο φυσικά και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή μας. Πιθανότατα, δε, τις επόμενες μέρες, εφόσον το επιθυμεί και ο προπονητής μας, Σάκης Τσιώλης, θα ανακληθεί ο δανεισμός του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass