ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΧΑΡΙΣΟΥΛΗ

Συγκίνηση και θλίψη στην Αγιά

*Ήταν προπονητής των μεγάλων επιτυχιών για το τμήμα βόλεϊ του τοπικού Γυμναστικού Συλλόγου

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2016 12:52

Μεγάλη συγκίνηση και θλίψη προκάλεσε στον φίλαθλο κόσμο της Αγιάς η είδηση του θανάτου του Θωμά Χαρισούλη, προπονητή πριν πολλά χρόνια της ομάδας βόλεϊ του τοπικού Γυμναστικού Συλλόγου «Ερμής».

Όπως όλοι οι Αγιώτες γνωρίζουν, και όπως λένε σήμερα αυτοί που τότε ως παράγοντες ή αθλητές συνεργάστηκαν μαζί του, ήταν ο άνθρωπος που κατάφερε να φτάσει τον «Ερμή» πραγματικά πολύ ψηλά. Με τις γνώσεις του στο άθλημα, την εργατικότητά του, την επιμονή, την τελειομανία του, αλλά και το ήθος του, την εντιμότητά του, τα αθλητικά του πιστεύω και το χάρισμα στον χειρισμό της ψυχολογίας του κάθε παίκτη του, οδήγησε τον «Ερμή» στην κορυφή των παιδικών, εφηβικών και ανδρικών πρωταθλημάτων.

Υπό τις οδηγίες του, όπως θυμούνται οι άνθρωποι του συλλόγου, ο «Ερμής» κατέκτησε δύο φορές το παιδικό πρωτάθλημα του νομού Λάρισας, δύο φορές το εφηβικό πρωτάθλημα Θεσσαλίας, έφτασε ως τους οχτώ του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων και πρωταγωνίστησε για μια δεκαετία στα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών.

Στάθηκε, επίσης, οδηγός και δάσκαλος, με τον σοβαρό και ακέραιο χαρακτήρα του, για τους αθλητές του, αφήνοντας ανεξίτηλα τα σημάδια του στον χαρακτήρα τους.

Οι παράγοντες του «Ερμή», που συνεργάστηκαν επί σειρά ετών μαζί του, η τωρινή διοίκηση και ο φίλαθλος κόσμος της Αγιάς που έζησε τις μεγάλες εκείνες αθλητικές στιγμές της Αγιώτικης νεολαίας, του απευθύνουν με συντριβή το στερνό τους αντίο και εύχονται να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Όπως υπογραμμίζουν δε μέλη της τότε διοίκησης, προσεύχονται να στείλει ο Θεός βάλσαμο παρηγοριάς στη γυναίκα του και τον γιό του που τόσο λάτρευε.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε») / Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass