ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ 1-0

Χείμαρρος από τα…παλιά

* Το γκολ πέτυχε στο 35' ο Σέργιος Νοβοκρεσενίδης

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2016 12:21

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ο Χείμαρρος Μαρμαρίνης πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη, κερδίζοντας εκτός έδρας την Πελασγιώτιδα με σκορ 1-0.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β' τοπικής κατηγορίας και το γκολ των νικητών πέτυχε στο 35' , περνώντας τον τερματοφύλακα και πλασάροντας ο Σέργιος Νοβοκρεσενίδης μετά από έξοχη πάσα στην πλάτη της άμυνας του Κώστα Σταμούλη.

Η ομάδα της Μαρμαρίνης έχασε σημαντικές ευκαιρίες να «καθαρίσει» το ματς, όπως η εξαιρετική λόμπα του Σπύρου Καρπέτη που πέρασε ελάχιστα άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα, καθώς και με κεφαλιές των Βασίλη Σαμαρά και Αλέξη Βλάχου να διπλασιάσει τα τέρματά της.

Οι νικητές που πέτυχαν την 2η συνεχόμενη νίκη και παραμένουν για 5ο ματς αήττητοι, έδειξαν στοιχεία καλογυμνασμένης ομάδας, που είχε πάθος και αγωνιστική πειθαρχία.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο εξαιρετικός τερματοφύλακας της Μαρμαρίνης Κυριάκος Άτσος πέρα από τη σταθερότητα που έδειξε σε όλο το παιχνίδι, είχε και δύο εκπληκτικές επεμβάσεις σε σουτ των γηπεδούχων.

ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗΣ (Ιωάννης Μπουρνάκας): Κυριάκος Άτσος, Αλέξης Βλάχος, Κώστας Σταμούλης, Νίκος Γκέκας, Γιώργος Μητράκας, Θωμάς Νάτσης, Ισμαήλ Τζουλάη, Φόντας Περδικούλης (68' Κώστας Μπάτσικας), Βασίλης Σαμαράς, Σέργιος Νοβοκρεσενίδης (88' Παναγιώτης Αγγέλης), Σπύρος Καρπέτης (82' Γρηγόρης Μάρκου).

*Την αποστολή της Μαρμαρίνης συμπλήρωναν οι ποδοσφαριστές: Αλί Μουμίν, Χρήστος Καρακώστας, Αντώνης Μπούρας και Χρήστος Δρασλιάκης.

Άψογη ήταν φιλοξενία της Πελασγιώτιδας.

*Η διοίκηση της ομάδας την ερχόμενη Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στην τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές, θα παραθέσει γεύμα στους ποδοσφαιριστές στην ταβέρνα Χείμαρρος στη Μαρμαρίνη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass