ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ

Προσγειωμένοι στον Απόλλωνα

* Πειθαρχία και σοβαρότητα ζήτησαν από τους παίκτες, Μαντζανάς και Θεοδοσιάδης

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2016 12:52

Μετά από 12 αγωνιστικές που διεξήχθησαν στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας, ο Απόλλων Λάρισας είναι πλέον στη θέση του οδηγού και εκεί θέλει να παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι «κυανόλευκοι» χωρίς να φορτσάρουν πέρασαν από μια πολύ δύσκολη έδρα, αυτή της Ιστιαίας, κερδίζοντας την τοπική Ένωση με σκορ 1-0.

Με το…τρίποντο αυτό σε συνδυασμό με την ήττα που γνώρισε ο Διαγόρας Σεβαστής από την Α.Ε. Καραϊσκάκης, ο Απόλλωνας αναρριχήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Όμως όλοι στην ομάδα παραμένουν προσγειωμένοι, γνωρίζοντας ότι υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να είναι η συνέχεια το ίδιο ευχάριστη.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος έμεινε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Παναγιώτης Μαντζανάς, ο οποίος μετά το παιχνίδι πήγε στα αποδυτήρια και είπε στους παίκτες: «Πολλά συγχαρητήρια, συνεχίστε με την ίδια σοβαρότητα και θέλουμε όλοι μας να παραμείνουμε εκεί ψηλά όπου βρεθήκαμε.

Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πλέον κοιτάμε τον επόμενο αντίπαλο».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι επισημάνσεις του τεχνικού Σάκη Θεοδοσιάδη μέσα στο φέρι μποτ κατά την επιστροφή της ομάδας από τον Αγιόκαμπο στη Γλύφα: «Χρειάζεται να παραμείνουμε προσγειωμένοι και αφοσιωμένοι στον φετινό μας στόχο. Κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Ιστιαία, σκύβουμε το κεφάλι και δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι».

ΛΥΣΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ

Πάντως η χαρά της νίκης μετριάσθηκε κάπως, καθώς δύο ποδοσφαιριστές ο Βασίλης Σαχινίδης και ο Αντώνης Καμπλιώνης με την κάρτα που δέχθηκαν συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες και θα απουσιάσουν από τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Διαγόρα Σεβαστής.

Έτσι ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης αναζητεί επιθετική λύση και όπως δείχνουν τα πράγματα τρεις παίκτες από τον πάγκο οι Φώτης Γκουντρουμπής, Πέτρος Διβανές, Νίκος Συράκος, θα διεκδικήσουν θέση στη βασική ενδεκάδα.

Χθες η προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο γήπεδο της Κοιλάδας.

ΑΥΡΙΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΑΙΑ-ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΤΡΙΤΗ

Αύριο και ώρα 12:30 θα διεξαχθεί στην Ιστιαία ο εξ αναβολής αγώνας της 11ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Α.Ε.Ιστιαίας και τον Αστέρα Πετρίτη.

Διαιτητής θα είναι ο κ.Παναγιώτης Κακριδής, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους κ.Κωνσταντίνο Γκότση, Γεώργιο Σεφέρη όλοι του Συνδέσμου Κορινθίας ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ.Αθανάσιος Τζωρτζάκος(Δυτ.Αττικής).

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass