ΜΙΟΤΡΑΝΓΚ ΤΣΙΡΚΟΒΙΤΣ:

Ο Τάκης Σαμαράς ήταν πατέρας μου…

* Ο Δημήτρης Τσαπατώρης αδελφός και ο Οράσιο Μοράλες δάσκαλος

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2016 13:34

Η αγάπη του Μίοτρανγκ Τσίρκοβιτς για τον Απόλλωνα θα είναι όπως φαίνεται παντοτινή.

Νυν προπονητής στην Α.Ε.Ιστιαίας ο «Μίκι» άνοιξε την καρδιά του δύο ώρες πριν τον αγώνα στην καφετέρια «Αίγλη» του Γιάννη Ζάχου του οποίου ο πατέρας του ήταν αστυνόμος στη Βαμβακού των Φαρσάλων.

Και μόλις είδε τον Παναγιώτη Δοξόπουλο που πήγαν στην Εύβοια μαζί με τη γυναίκα του Σουλτάνα, θυμήθηκε τα παλιά: «Το 1992 όταν ήρθα για πρώτη φορά από την Πρίστινα και έπαιξα ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, στον Απόλλωνα, ο τότε πρόεδρος Τάκης Σαμαράς μου φέρθηκε σαν πατέρας μου και δεν θα ξεχάσω ποτέ τις πολύτιμες συμβουλές του.

Μάλιστα με την πρώτη ευκαιρία που θα έρθω στη Λάρισα, θα τον επισκεφτώ για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου.

Ο Οράσιο Μοράλες ήταν ένας πραγματικός δάσκαλος, έμαθα πάρα πολλά και χαίρομαι που είναι καλά, όπως μου είπε ο Μιχάλης Μπίζιος.

Απέκτησα όμως και έναν ακόμη αδελφό τον Δημήτρη Τσαπατώρη, ο οποίος όταν έπαιζα στη Νίκη Βόλου και εγχειρίστηκα στη μύτη από χτύπημα στο ματς με το Βελισσάριο, ήρθε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Λάρισας και μόλις ξύπνησα, ήταν στο προσκεφάλι μου.

Πολλά παιδιά ο Θανάσης Μιχαλόπουλος, ο Νίκος Ζησάκης, ο Νίκος Μιχόπουλος, ο Μπάμπης Μπακαρός, ο Βασίλης Αργυρακούλης και όλους τους τότε συμπαίκτες μου, θα ήθελα και πάλι να τους συναντήσω. Όπως και τον αγαπημένο μου γενικό αρχηγό Τάκη Ντάντο, τον Τάσο Ζηλιασκούδη, τον Δημήτρη Μπουχώρη και πολλούς άλλους. Η Φιλιππούπολη ήταν και θα είναι πάντα το δεύτερο σπίτι μου…».

Η ώρα πλησίαζε για να αρχίσει ο αγώνας και ο Τσίρκοβιτς που πέρυσι όταν ήταν στη Φαρκαδόνα και έκανε μια λεπτή επέμβαση στο Νοσοκομείο της Καρδίτσας, ήθελε πάρα πολλά να πει ακόμη. Ανθρώπινες στιγμές, αναμνήσεις, από έναν πραγματικό φίλο του Απόλλωνα που δεν ξεχνά πως όταν πρωτοήρθε στη Λάρισα, του φέρθηκαν άψογα παράγοντες, προπονητές, παίκτες αλλά και φίλοι της λαρισινής ομάδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass