ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ:

Θέλουμε ενίσχυση...

* Γ. Κορακάκης: «Πολύ μεγάλη η νίκη μας»

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2016 13:47

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως οι «βυσσινί» είναι σε καλό δρόμο για ν' ανακοινώσουν μεταγραφές, ενώ όσον αφορά στο παιχνίδι αναφέρθηκε στην έλλειψη αποτελεσματικότητας αλλά δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους παίκτες του, για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του καρδιτσιώτη τεχνικού της ΑΕΛ: «Ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Χωρίς να δικαιούται ο αντίπαλος να κερδίσει. Δεν ξέρω αν πάτησε περιοχή καθόλου σε όλο το παιχνίδι. Αν μη τι άλλο δικαιούμασταν να ισοφαρίσουμε το ματς σήμερα μετά το γκολ που δεχτήκαμε, όμως δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ. Και αντ’ αυτού δεχτήκαμε γκολ σε μία φάση που ξεκίνησε από την δική τους περιοχή, τα δικά μας χαφ λειτούργησαν προβληματικά και δεν κατάφεραν να ανακόψουν την επίθεση. Σε μία φάση που επαναλαμβάνω ξεκίνησε από την αντίπαλη περιοχή και εμείς δεχτήκαμε τέρμα.

Πρώτη φορά σήμερα είδα τον Ατρόμητο να παίζει έτσι. Μαζικά πίσω. Και αυτό το καταφέραμε με την προσπάθεια μας, με πολλά γεμίσματα αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα ριμπάουντ για ν' απειλήσουμε. Παρά την πίκρα αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια τους σήμερα.

Θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα αφού δεχτήκαμε το γκολ, αλλά και πριν για να σκοράρουμε εμείς και να προηγηθούμε. Και σε πολλές στιγμές ήμασταν άτυχοι. Κρατάμε την αγωνιστικότητα και πρέπει να πάρουμε στα επόμενα παιχνίδια βαθμούς μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Είναι επιτακτική η ανάγκη πλέον να πάρουμε αποτελέσματα.

Γιατί βλέπετε πως ανεξάρτητα από το πώς παίζεις χρειάζονται βαθμοί σε αυτό το πρωτάθλημα. Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια και εμείς ξέρουμε πως πρέπει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να αλλάξουμε την κατάσταση.

-Για τα εύκολα γκολ που δέχεται η ομάδα σε αντίθεση με την δυσκολία που έχει για να σκοράρει: Πρέπει να διορθωθούν. Όταν βλέπεις ότι ο αντίπαλος αμύνεται μαζικά όμως είναι αλήθεια πως δεν μπορείς να έχεις πολλές τελικές προσπάθειες. Έπρεπε όμως να σκοράρουμε στις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν. Ή να καταφέρουμε να περάσουμε την τελική πάσα ή σέντρα σε κάποιες περιπτώσεις για να έχουμε πιο εύκολο έργο. Για παράδειγμα σε μία περίπτωση που η ομάδα κατάφερε να αναπτυχθεί όπως έπρεπε, ο Ναβάρο την στιγμή που έπρεπε να κάνει την σέντρα γλίστρησε και χάθηκε η ευκαιρία γι’ αυτή την τελική φάση. Ναι, πρέπει να προσέχουμε και πίσω.

-Για τον τραυματισμό του Ναβάρο: «Αύριο θα δούμε πόσο σοβαρός είναι».

-Για το γεγονός πως ο Κουτσιανικούλης έμεινε εκτός αποστολής: «Έπρεπε από τους 3 παίκτες που έχω στην ίδια θέση (Αβραάμ, Ντέλετιτς) με το ίδιο πόδι να διαλέξω τους δύο. Επειδή ο Μίλος στον Αστέρα είχε μία καλή παρουσία κέρδισε αυτή την θέση. Επειδή όμως μένει ένας καλός παίκτης εκτός, δεν σημαίνει ότι σταματάμε να τον υπολογίζουμε».

-Για τις μεταγραφές: «Είναι το θέμα που μας απασχολεί αυτόν τον καιρό. Με τον πρόεδρο συζητάμε για κάποιες περιπτώσεις και είμαστε σε καλό δρόμο. Είναι δύσκολο τέτοια εποχή να βρεις διαθέσιμους παίκτες γιατί οι ομάδες μόνο αν «αυτοκτονήσουν» αφήνουν τους ποδοσφαιριστές αυτούς ελεύθερους. Προσπαθούμε μέσα και έξω από την Ελλάδα να βρούμε τους παίκτες που θέλουμε, κυρίως προσπαθούμε από το εξωτερικό για να πάρουμε παίκτες ώστε να συμπληρώσουμε το ρόστερ της ομάδας και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

*Από την πλευρά του ο προπονητής του Ατρομήτου Αθηνών Γιώργος Κορακάκης, επισήμανε τα εξής: «Πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη. Είμαστε σίγουρα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Πήραμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούσαμε σε δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια. Η ομάδα κάνει πρόοδο. Πήραμε μια πολύ σπουδαία νίκη, μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα όπως είναι το AEL FC ARENA.

Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο.

Οι παίκτες αξίζουν πολλά μπράβο. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι, αλλά όπως έχω πει αυτή η ομάδα είναι ψυχωμένη»

-Για το αν ο σκόρερ του πρώτου τέρματος πήρε την μπάλα με το χέρι

«Δεν είδα κάτι τέτοιο, αλλά και δεν ασχολούμαι ποτέ με την διαιτησία»

-Την γενική αίσθηση που έχει για το φετινό πρωτάθλημα

«Είναι δύσκολο. Εμείς δώσαμε τέσσερα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με αυτό του Κυπέλλου και μέσα στον Ιανουάριο οι ομάδες που θα προκριθούν στο Κύπελλο, θα αναγκασθούν να παίξουν οκτώ αγώνες συνολικά, σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Κάπως περίεργο αυτό, όμως στο πρωτάθλημα φέτος όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά στους αγώνες και έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass